A kormány az ellenzéki, és a független gazdasági elemzői észrevételekre ezúttal konstruktívan reagálva, módosítja a Széll Kálmán Tervet.

Matolcsy György döntése alapján korszerűsítik a programot, és átnevezik Széll Philipre. „Sokan támadtak, hogy megint a múltban keressük az aktuális kérdésekre a választ, hát akkor most ez így tényleg uptodate lesz!” – mondta a miniszter.  Az új terv elindítására ünnepélyes keretek között kerül sor, amit összekötnek a munka ünnepének rendezvényeivel.

Május 1-jén teljes hosszában lezárják a Könyves Philip körutat, ahol többek között nagyszabású sporteseményeket is rendeznek. Mészöly Philip védnöksége mellet bonyolítják le a nemzetközi tengó kupát, ahol világhírű magyar származású sportolók is szerepelnek a meghívottak között, így számíthatunk Lahm Kálmán és Neville Kálmán érkezésére is. „Ott leszek, mert nagyon megtisztelő egy olyan futballista, mint a legendás Blond Rock védnöksége” – nyilatkozta Neville.  

Az új tervet ünneplő majálison a talpalávalót a Balogh Philip Gipsy Band fogja biztosítani, a műsort pedig az azóta megtért Philip Olga vezeti. Mikszáth Philip részleteket olvas fel Csala Zsuzsa, míg a vidám pódiumon fiatal színészek Latabár Philip számokat fognak előadni. Főszponzor a Kálmán Morris.  

A külföldön élő magyarokra is gondoltak a szervezők, így a München-Budapest között közlekedő Philip Imre expressz május 1-én ingyen szállítja a Kálmán nevű utasokat.

6 KOMMENT

  1. …Lézer J. ani benyújtotta a vásárhelyi kacsapásztor változatot ,

    –ezentúl nem a Moszkvára megyünk , hanem az El-szellentettre ,

    és hangosan el – -szellentette a szegények himnuszát , —

    növelte ezzel saját nimbuszát..//akit egyszer a kacsa szele megcsapott…, az
    nem bír leszokni róla..