Fellazult

Hihetetlen események tanúi lehettek azok a szerencsések, akik a tegnapi napon találkoztak Navracsics Tibor miniszterrel. Az egyébként kimért, és általában szigorú tekintetű miniszterelnök-helyettes ugyanis pár órára teljesen belazult.

Olvasóink, és egy neve elhallgatását kérő közeli munkatárs elmeséléséből sikerült összeraknunk a furcsa eseménysort, ami reggel 7 órakor indult a Komjádi Uszodában, ahol a politikus tőle szokatlanul előbb magas vízoszlopokat robbantó bombákat ugrott, majd arcát egy pár Puma strandpapuccsal eltakarva, a női öltözőn keresztül rohant a kabinjához.

Később a Duna Plaza korcsolyapályáján látták két takarítónővel lambadázni, ahonnan egyenesen a Parlamentbe vitette magát. Ott először nyálbuborékokat fújt Selmeczi Gabriella felé, majd árnyjátékozott Deutsch Tamás kordbársony zakójának hátán. Még nem sikerült kiderítenünk, hogy a Két bors ökröcskét, vagy az Oroszlánkirályt mutatta-e be az infantilisan mosolygó Szijjártó Péternek.

A Brüsszelből hazalátogató EP képviselőt, Járóka Líviát először Mászókának, majd Bújócskának szólította, és a belga hatszögletű rácsos ágyakról faggatta.

Az ELTE-n vizsgáztató Navracsics ezúttal szokatlanul elnézően bánt diákjaival: „Most 10 percig nem nézek oda, tolok egy kis chat-et a kimaradas.hu-n az Elnyelős Kingával…”. Egy délutáni lakossági fórumon megkérte a nyugdíjas polgári kör tagjait, hogy hívják őt nyugodtan Titinek, de a Csumi Tibcin sem fog megsértődni, majd az Inner Circle, Lalalalaong című számára vonult ki a teremből. Az esti órákban pedig többen látták a Gödörnél virágbotozni, ahonnan gördeszkával távozott.

A belazulás okai szerkesztőségünk számára egyelőre ismeretlenek.