Részletesen elemezte a grafikonokat

Rákay Philip intendánsi kinevezésével egyidőben felmondták az AGB-vel kötött szerződést. Ezentúl a nézőszámot nem méréssel állapítják meg, hanem Filip kijelenti, hogy kétmillió.

Rákay Philip közönségbecslő képességére külön hivatalt is létre kíván hozni az Orbán-kormány. A Nemzeti Philip Alapú Néző-, Hallgató- és Olvasómérési Központ feladata lesz az összes médiatörvény hatálya alá eső médium mérése. A NPANHOMK a tesztidőszakban csak 2 millióval osztható számokat tud majd auditálni. Az osztások helyességét egy 14 fős matematikusi bizottság és egy Texas Instruments napelemes kalkulátor fogja felügyelni, amelyiknek naponta jelenti Philip a kétmilliókat.

Egyelőre kérdéses, hogy mi lesz ha Philip megbetegszik, vagy szabadsága miatt nem tud hiteltérdemlő kétmilliós számokat bemondani. Úgy tudjuk, az ilyen esetekben Philip felvételről tett kijelentéseit veszik alapul és ezt korrigálják egy ún. Philiprezonanciális multisepktrométeres fúziós együtthatóval, ami egyébként szintén kétmillió, mégpedig euróban.

A NPANHOMK elindulásával egyidőben elküldenek több száz AGB-ügynököt is, akiknek a további elhelyezéséről vagy átképzéséről egyelőre nincsenek információink.

7 KOMMENT

  1. Lendvai Ildi néni: el tetszett ezzel kesni, filipszunket minden penteken megcsinaljak a jobbik jurtajaban, es o kozben hangosan szamlal 2 millio es 2 millio kozott, neha sikitva, neha orditva.

    Egyszer ostorral kellett analizalni az 1.997.111-es kijelenteset, de kiderult, hogy az inkabb 2 miliio.

    Intendansnak egyebkent remek valasztas, nagyon szimpatikus mind a musor, mind az egesz szatelitrendszer korulotte, ugyhogy filipsz csak megkoronazza az egeszet.

  2. huzzadneki shakespeare | 2011. január 17., 21:28 :
    Az igazi vezetékneve pedig : MIKORKA . Ami ugye, elég hülyén néz ki együtt.
    Ámbár neki tetszett …., de a fidesz nem engedte …..