A bejglivel érdemes vigyázni

Karácsonyi gasztronómiai sétánk során az ország legérdekesebb kulináris fogásait, szokásait gyűjtöttük össze.

3 KOMMENT

  1. Ket napja voltam az Őrségben, es kiderult, hogy a körteformával talalt homok mar nem megbizhato, amiota a homoki capa annyira elterjedt tobb telepulesen is. A pokrocos megoldas jarja leginkabb, bar a trombitava formalt vadaszkutya is elterjedt. Kerem a cikk javitasat e tekintetben, a tovabbi serulesek elkerulese vegett.

  2. Bevallom őszintén, most egy kicsit el érzékenyültem!
    Én is az Őrség lankás dombjain cseperedtem, és édesanyám mindig az asztal körül kergetett, amikor nem akartam megenni a csillagszóróból készült dödöllétét.

  3. Évek óta nem árulják a konzum szaloncukrot , nekünk itt már alig van a régi, többéves készletből.
    Ezeket még lereszeljük a dödölléhez, aztán nem tom, mi lesz…..
    Ha meg már a csillagszóró is hiánycikk lesz, uramfia, kénytelenek leszünk krumpliból, hagymásan csinálni a dödöllét, jesszus, ki eszi azt meg , brr !