Közös akcióban

Miközben az amerikai haditechnika újabb lopakodókkal rukkol elő, Magyarország válaszképpen a 14 db Gripen mellé hadrendbe akarja állítani Bakács Tibor Settenkedőt is.

14 db Gripen vadászgépünk van, ez kevés ahhoz, hogy megvédjük az országot” – jelentette be hétfőn Sallai Béla dandártábornok, nyugalmazott mazsorett. Régóta terítéken lévő kérdés, hogy mi történik, ha Magyarországon valaki véletlenül belefúr a MOL kőolaj-vezetékébe, az amerikaiak pedig felkapják a fejüket, hogy olajat találtak Magyarországon, és el akarnak majd foglalni minket, ahogy azt Irakkal tették Szaddam Husszein idejében, hogy megszabadítsanak minket Orbán Viktor diktatúrájától és békefenntartóként itt felejtsék magukat pár évre.

Magyarország a 14 Gripenével nem lenne képes megvédeni magát, mert ezeket a gépeket már műholdról kilőnék az amerikaiak reggelizés közben. Épp ezért a magyar hadsereg vezérkara úgy döntött: az amerikai lopakodókkal szemben titkos fegyverként bevetik Bakács Tibor settenkedőt. Az akció egyelőre annyira titkos, hogy az aktákban a Takács Bíbor név szerepel, de forrásaink megerősítettek minket abban a gyanúnkban, hogy a név a neves kritikust takarja.

Az ő feladata lesz, hogy a Magyarországot megszálló amerikai katonák viselkedését, öltözködését és hadviselését élesen bírálva összetörje az amerikai haderő önbizalmát, azok pedig szomorúan hazakullogjanak. Az ügyről szerettük volna megkérdezni Bakács Tibort is, de nem tudjuk a telefonszámát.

4 KOMMENT

  1. Majd en elviszem Pista ba’-val inni ezt a bakats gyereket, amig vegre valahara amerikai kezre jutunk, aztan lesz par olyan evunk, amit megerdemeltunk volna 1989-tol. Viszont azt nagyon jo musorelemnek gondolnam addig is, hogy a Gripen kenopenzek fo elfogadoi (orban, simicska, stb…) beleulnek 1-1 ilyen gepbe termeszetesen pilotaval, majd mondjuk 15.000 meter magasan a pilotak mind kiugranak, es a zsenijeink pedig vagy elboldogulnak, vagy sajnos leesnek. Ha megusszak, akkor jon az itelet es az eletfogyt, ahogy dukal.

  2. Már régóta van a honvédségnél psy ops osztag, tudom, mert a nyáron az Orczy-kertben volt honvédségi nap, és osztottak róla prospektust. Mondjuk abban még Bakács neve nem szerepelt.

  3. Épp most jövök az ivóból. Ott ugyebár mindenki tud mindent, főleg ha már jó sok szárcsagyökér tea csússzant le a garaton. Többen tudni vélik, hogy ez a Bakátcs igazi csapatjátékos, és ezért Ő inkább a gruppen felé hajlik.