A radikális párt úgy döntött, hogy fali naptárat jelentet meg 2011-re, hogy ezzel is javítsák a magyar dolgozók munkakedvét. Több terv is született, hogy ki szerepeljen az oldalakon, végül a jobbikos képviselők meztelen fotói díszítik majd a különleges kiadványt.

Klikkelésre megnő!

A készülő naptárról maga a párt adott hírt egy közleményben, amihez már ízelítő fotókat is csatoltak. A nemzeti radikálisok a magyar dolgozók munkakedvét akarják javítani ezzel az akciójukkal, a sajtóanyag megfogalmazása szerint szinte már magyar hagyománynak tekinthető a műhelyekben kifüggesztett szexi naptár, aminek hatására “kicsit mintha gyorsabban pörögne a köszörű”. A párt először már bevált mintákat követve akart egy sikeres naptárt készíteni, így fel is kérték a feladatra Bódy Sylvy-t, de ő elzárkózott az egész hátas Nagy-Magyarország tetoválástól, amit a fotózás kedvéért akartak rárakatni. Szóba került a hazai naptáripar másik vezető egyénisége is, Kiszel Tünde viszont már korábban megcsinálta 2011-es naptárát, ráadásul megtiltotta a Jobbiknak az ő már-már védjegyszerű szemöldökét utánzó pótszőrök használatát is, amit egyébként Dúró Dóra is visszautasított.

Végül a párt vezetősége úgy döntött, hogy saját emberanyagból, idegen motívumok felhasználása nélkül valósítja meg a naptár projektet. A választási kampány alatt amúgy is napvilágot láttak pikáns fotók egyes képviselőkről és párt közeli emberekről, és egy kis keresgélés után kiderült, hogy házon belül is rendelkezésre áll a fotózáshoz szükséges mennyiségű “szexi test”. A tervek szerint a naptár borítójára Zagyva György Gyula, Novák Előd és Pörzse Sándor kerül majd, mint a Jobbik Laokoón-csoportja, míg az első oldalon, Miss Január szerepében Vona Gábort láthatjuk majd. A párt vezére állítólag nagyon élvezte a fotózást, bár azt beismerte, hogy ő sem vállalta be, hogy magára varrasson egy Nagy-Magyarországot, a mellkasán látható motívum valójában egy a BRAVO Girl!-ből származó műtetoválás.

22 KOMMENT

  1. Basszus… miért nem lehet kevésbé oknyomozóan, felületesen -pl. képek nélkül- közölni ezt?
    Tudtam, h azok ott buzik (elnézést a buziktól ezért!) a parlamentben, de miért kellettek a képek?

    Bezzeg arról nem írtok, hogy a Zor-Bán Viktor megjelent a Bodolaiéknál a falon!!!
    A macskabajszát!
    🙂

  2. Greg, te vagy az uccsó mohikán a gáton, mi? Nem olvasnád el véletlenül se hogy mi van a hírcsárda alá írva? Szép kis betűkkel?
    A téli hónapokban már hideg lesz nekik. Biztos felöltöznek…egy zoknival:D