Az elképzelhetetlen mértékű KÜHL-dózis

A már több éves hazai hagyományokra visszatekintő COOL-lista után idén végre elkészült a külföldön már évek óta meghatározó KÜHL-lista magyar megfelelője is, ami az adott ország legmenőbb sváb származású embereit gyűjti csokorba. A lista első helyére nálunk Berberich Zsófi, bólyi hintókészítő mester került.

Bár a lista készítője nem fedte fel kilétét, a HírCsárda biztos forrásból úgy értesült, hogy a kezdeményezés Bede Róberthez, a TV Paprika újságírójához köthető. A magyar KÜHL-listán a magyar közélet és művészvilág legmenőbb sváb származású tagjai kaptak helyet, a legKÜHLebb tíz között találjuk többek között Lagzi Lajost, a Sramli Kings-et és Weisdorn Róbertet. Az első helyen a külföldön is egyre ismertebb és nagyobb sikereket elérő Berberich Zsófi, a bólyi kovács és hintókészítő mester végzett. Idézet a listából:

“Női kovácsnak lenni már alapból irtózatosan KÜHL, az ország, sőt a világ egyetlen női kovácsának és első számú hintókészítő mesterének lenni pedig egyszerűen a KÜHL-csimborasszója. Zsófi bólyi műhelye a magyarországi KÜHL-főhadiszállása, a KÜHL-világítórorony és a KÜHL-óvóhely egyben. Elképesztően extrém KÜHLcsínű kocsijaira már KÜHLföldön is felfigyeltek, és egyre többen érdeklődnek a borzalmasan KÜHL hintók és kolbászból faragott KÜHLlők iránt, ki tudja, talán ő lendíti fel majd újra a magyar KÜHLkereskedelmet?! A magyar kézműipart már biztosan KÜHL-körüli pályára állította, hiszen ennek felvirágoztatását legfontosabb KÜHLdetésének tekinti, amiről az ország legKÜHLebb tumblr-blogján is rendszeres értekezik. Ő az igazi hángérien KÜHLönlegesség! Senki sem meneKÜHL!”

5 KOMMENT