Indul a show

Az RTL Klub új reality műsorral próbálja feldobni nézettségét: a Baló Világ villa lakójáért, Baló Györgyért kell majd izgulnunk!

A neves televíziós újságíró lapunknak nyilatkozva elmondta, örül, hogy a műsor koncepciója nemcsak egy olcsó szójátékra épül, hanem valós közelségbe is tudja majd őt hozni a magyar tévénézőkhöz és lehetősége lesz megmutatni a valódi énjét.

A műsor lényege, hogy Baló Györgyöt bezárják egy bekamerázott villába és a nézők minden szombaton szavazhatnak SMS-ben, hogy melyik ruhadarab kerüljön le a televíziós személyiségről. A hét egyéb napjain pedig politikai elemzéseket és mélyinterjúkat készít a villalakó. Az egyes napok végén pedig Lakat T. Károly és Sebestyén Balázs foglalja össze az elmúlt 24 óra eseményeit néhány percben.

3 KOMMENT

  1. na most ezet annnnnnnamris betiltatja mint a huzat, a felét kivágatja, és cca 73-as karika lesz a maradékon…. , azok már úgysem tudják megkülönböztetni a hurkát a gyurkától és így nem állnak meg a leépülésben…. Na most majd meglátjuk mit csíptek ezek egymáson…. remélem a következő lakó annnnnamaris lesz a pornós múltjával hátha az is tud valami új kunsztot….