Az ötletre lecsapott a közmédia, Jáksó László készítheti a sorozatot.

sotetben rtl klub.jpg

Rengeteg gratuláló üzenetet kaptunk már a sötét kép alatt, stabil 38%-os közönségarányt értünk el vele, alig egy órával később pedig az MTVA bejelentette, hogy megvenné a jogokat, mert hatszor jobban teljesítettünk, mint a Híradó” – nyilatkozta lapunknak Kolosi Péter programigazgató.

Információink szerint A Sötétségben című sorozat várhatóan minden hétköznap este lesz látható a köztelevízió műsorán, a 30 millió forintos megvalósíthatósági tanulmányt pedig már el is kezdte írni Jáksó László. 

Ugyanezt nem mondhatja el a tv2: a Nielsen mérései szerint az elsötétítés ideje alatt több tízezren kapcsoltak át a rivális, RTL Klubra. Ennek ellenére a rivális sikerét alapul véve már dolgoznak A fekete ötven árnyalatán. „Még nem tudjuk, de minden bizonnyal csapágyasra hajtjuk benne Hajdú Pétert és Lakatos Márkot” – közölte a tv2 sajtóosztálya. 

14 KOMMENT

  1. Át kéne keresztelni, (polkorrekten) Afroamerikai vaginák a zalagútban-ra a címét, és akkor a nézettsége mingyá’ 15-20%-ot emelkedne. (Természetesen a 18+ os karikát kirakni a szélére)

  2. Kurucz Éva, a Hír TV műsorvezetője váltja Giró-Szász Andrást a kormányszóvivői pozícióban – tudta meg kormányzati forrásból a Válasz.hu.
    …jajjjj neee ! zsidó krapekot egy zsidó kiscsaj, aki negédes már a kezdetek óta !

    anyám borogassss !+!!!!

  3. A produkció címe egyébként, amit a tv csatornák együttműködésben sugároztak: Sötét van orbán végbelében, de legalább büdös is. A jelen technika még nincsen felkészítve arra, hogy a szagokat is valósághűen átvigye, de közismert buzeránsok – kerényi például – élménybeszámolói alapján annyira kibaszott büdös van, de tényleg, hogy azt valószínűleg talán nem is lehet érzékeltetni. Mindenesetre orbán egyszer olyan jólesőt fingott, hogy egy egész pitypangmezőt tarolt le vele a felső kőzetréteg határáig. Emiatt késett az a kibaszott magazin, mert az mégsem írhatták, – pedig talán kellet volna – hogy kinyílott a pitypang bazdmeg, de az a fostalicska orbán szanaszét fingotta, a kurva anyját annak is, úgyhogy most megint várunk, ameddig ki nem nyílik, aztán csak nem fogja szétszarni az a húgyagyú vadbarom, mert akkor oda a gyönyörű koncepció.

  4. Nice 🙂

    a műsor címe legyen az “Orbáni gondolatok” és akkor a nézettség felszökik 70% fölé – 2/3 – érted?!
    Igaz TV-t kell cserélni mert kiég a pixel még így is na de másnap milyen pompás lesz megbeszélni a birkacsoportban

    Tényleg megvannak még a tákolmányok asztalai meg NYENYI meg NER meg tákolmány – meg a többi orbáni-népi hype?! vagy már azt is hazalopták a fideszesek – jó lesz a gyerek lakásába megjegyzéssel.

  5. @béla a görög: “Tényleg megvannak még a tákolmányok asztalai” A benzinkutakon kötelező lesz a nemzeti színű KRESZ asztala, a Nemzeti Dohányboltokban a nemzeti színű A dohányzás káros az egészségre asztal, londoni szállodákban pedig a magyar trikolóros 2 millió forint asztala.

  6. „Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső A nemzeti egység fogalma, határai, feltételei.
    Sajtóbandita:

    Mérget karmol a szívekre, gyilkolható hazugságokat köp a lelkekbe, gyilkol, de gyilkossága másoknak lesz tragédiája, rabol, de erkölcsbíró marad, hazudik, de igazság bajnokának ünneplik, s a tömegek népszerűsége öleli körül. Ez az ezerarcú véres bohóc, mérhetetlen arányú zsivány: a demokratikus tömegszerelem legcirógatottabb kedvence: a sajtóbandita!
    Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális felelőssége! Erkölcstelen, imfámis, és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson minden analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. Szabó Dezső Virradat 1921. 02. 06.

  7. Producer: Kálomista Gábor.
    Zenéjét szerezte: Ákos.
    Címszerepben: Farkas Barna.

    Állítólag potom hatszázmillióból sikerült a 15 perces műsort kihozni, amihez nagyban hozzájárultak Kerényi Imre összegyűjtött gondolatai.

    A képernyőn azért sajnos maradt egy lézer spot, amit a közbeszerzést követően, leutómunkázásban blokkolni kellett…