Mobilkommunikáció rovatunkban 5 olyan, Android vagy iOS rendszerre letölthető alkalmazást mutatunk be, amik gyakorlatilag nélkülözhetetlenek.

Friss, és alapvető alkalmazások

iBucks
Lelkes magyar fejlesztők tökéletes munkája. Bekapcsolt GPS mellett térképre helyezi a legmenőbb Starbucks kávézókat (az új verziókban a Costa és a Coffee Company üzleteket is), az alapján, hogy ki járt, vagy mi történt ott legutóbb. Kipróbáltuk, és 2 másodperc gondolkodás után kiírta, hogy Sebestyén Balázs nemrég vett egy pohár meleg, vaníliás tejet a kis Benettnek a Király utcai kávézóban.

iShit
Egyszerű, de okos app. A főképernyőre kihelyezett widget-et megnyomva kiírja Facebook, Twitter és Tumblr felületünkre, hogy éppen szarni mentünk. Ha barátainknak is megvan az app, nekik még az is megjelenik, hogy pontosan hol. Instant get.

ApplSux
Az Android egyik legtöbbet letöltött alkalmazása, ennél többet csak az Angry Birds tud felmutatni. Ha bekapcsoljuk, kiírja, hogy a közelünkben hány iPhone van, és hogy azok miért hibásak és használhatatlanok, valamint küld rájuk egy üzenetet, amit megnyitva az alma logós telefon hangosan elfingja magát.

iExclusive
Egy hete sem jelent meg, de máris a legtöbbet letöltött alkalmazás lett, lévén, hogy teljesen ingyenes, és senki nem tudja, mire jó. A programot elindítva feltűnik egy másik iPhone a kijelzőn, valamint felcsendül a legújabb Black Eyed Peas-sláger és elmegy a térerő, bár a kis téglalapok a maximumot jelzik továbbra is.

SystemMayhem1.1
A 2.1 és 2.2-es Androidos verzión működő program a háttérben folyamatosan optimalizálja a telefon beállításait, igazodva az időjáráshoz, a hangulatunkhoz, a légszennyezettséghez, a környéken található Android, iPhone és Blackberry telefonokhoz a Fibonacci-számok szerint. Bezárja az összes futó alkalmazást, majd kinyit még többet. Memóriából sajnos legalább 128 mega kell neki, szóval közben ne nagyon telefonáljunk, és kérjük meg a barátainkat, hogy ők se hívjanak.

6 KOMMENT

  1. iShit.. már leszedtem a készülékemre és nagyon bevált. Még azt is számolja, hogy hány kakagalacsin tapadt a seggszőrömhöz, amit nem tudtam letörölni.. nagyon nagy!!! És ezt Facebook-on illetve Twitteren is megosztotta, majd a retyóba vetítve kiírta az összes új kommentet, amit úgy zártam be, hogy lehúztam egy örvény formájában.
    Minden elismerésem a fejlesztőéké.

  2. iShit-nek van egy újabb változata: elindítva a kijelzőn random celebek, politikusok és celebpolitikusok vigyorognak ránk, illetve beszélnek, énekelnek, sőt! Hardcore fokozaton táncolnak is!!!
    Garantált beszarás.

    Az’tán itt az iOrgasm, csak szifonra! Gyakorlatilag egy ájfónt rajzol a kijelzőre, 3D-ben forgatja. Igaz, csak 10 mp-ig az ingyenes verzióban, de igazi szifonbuziknak ez is elég egy recskázásra.

    További frankó cucc az iLL: állítólag a kiagyaló betegre kereste magát.

    Vagy ott az iDLE: ez win-ről jött, segíti az átszokást pl. Androidra. Minden tapp után másodpercekig csak egy homokórát forgat, mielőtt továbblépne… 🙂