Bukarestben is járt már

Alföldi Róbert a botrány miatt kénytelen volt felmondani a Román Kulturális Intézettel kötött megállapodást – de, mint kiderült, nem ez volt az első eset, amely rossz fényt vet a Nemzeti Színházra.

25 KOMMENT

  1. Hát anyátokat… megy máris a szerecsenmosdatás?…

    Nem gondoltam volna h a liberális médiahenger ilyen hamar beindul az ügy bagatellizására, nevetségessé tételére.

    Mégegyszer: kurva anyátokat.

  2. Zagyvat viszont rajtakaptak, amint a nemzeti elott cigany fiataloknak konyorgott es fizetett, hogy engedjek oralisan munkalkodni rajtuk. Ha jol tudom, ekkor kapott egy akkora maflast, hogy beszedult a szinhazba, ott konyorgott, hogy kaphasson egy kis vazelint, mert ugy tudja: partjavaslatra csakis azt hasznalhatjak ilyen esetekben.

  3. Szerintem Alföldi Róbertet egyértelmű, hogy azonnali hatállyal ki kell toloncoltatni az országból, és soha többet ne nézhessen még külföldről sem magyar kereskedelmi csatornákat. Továbbá követeljük, hogy rögvest kérjen elnézést minden jóérzésű magyar embertől, mert nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a román fogadásról érkezett első hír óta teljesen magamba vagyok zuhanva és hullatom krokodilkönnyeim az elátkozott magyarság sanyarú sorsa iránt. Továbbá felszólítjuk a magyar kormányt, hogy vegye vissza Alfölditől a heteroszexuálisoknak járó igazolványát és tegye meg nem történtté az egész gyalázatos történetet.
    Ja, de legalább kiderült: szükség van a Jobbikra, mert ők megvédenek minket Alfölditől. A Hírcsárdát pedig felszólítjuk, hogy soha többé ne merjen viccelődni, mert nem vicces. Főleg ne magyarul, magyar embereken, magyar adófizetők pénzén. Arcátlan arcoskodó rosszarcok.

  4. @Holden: majd amikor a magyar adófizetők pénzéből veszünk úszómedencét, na, akkor ez igaz lesz, addig meg TESSÉK ÖSSZESZEDNI MAGATOKAT, magyar adófizetők!

    hát éhenhalunk!

  5. a nemzeti színház monnyon le! bizonyítottan rendelkezik ügynökmúlttal (az ügynök-hal álla pl.)
    az alföldi is monnyon le! románok rendeznek orosz darabot, szerb díszletek között, magyarok által ellopott uniós forrásokból?
    a buzikat meg nem kéne piszkálni, több nő marad nekünk heteróknak – kivéve a leszbiket, azoknak a kurva anyját, nem akarnak férfival sunálkodni!

    a pusztai zoli is monnyon le, az libeláranarchistából lett fajvédő mindenit nekijje!

    sobri jóska ne monnyon le, hanem utaljon át nekem hatalmas összegeket a svejci számlámra, tellik neki az összerablott ezüstnemükből.

    a péntek reggelt meg akasszák fel!

  6. mikimaki, ha már itt vagy, elárulhatnád, hogy hol képzik ki a hozzád hasonló rengeteg széleslátókörű, szövegértésben penge, önálló gondolatoktól duzzadó homlokú, magas minőségű emberanyagot, mert komolyan mondom jelentkeznék…