A felfedezés küszöbén

Kétéves kutatás után egy oxfordi kutatócsoport bebizonyította a Ganxsta Zolee és a Kartel által lefektetett alaptételt, miszerint a prostituáltaknál jelenleg nincsen pozitívabb dolog.

„Nagyon sok dologgal próbálkoztunk, a játékvonatok és a karamellás cukor is elöl végzett a felméréseinkben, de a legjobb eredményt messze a ringyók érték el” – ismertette Christopher O’Donnell, a kutatást vezető professzor, az Oxfordi Egyetem szociodinamikai tanszékének vezetője. A professzor szerint a mai, elértéktelenedett világban a pénzért vett szex a legjobb dolog, és a Kartel ezt már évek óta megírta dalszövegeiben.

A kutatás két éven keresztül zajlott, és mintegy hárommillió fontjába került a kutatóknak, ebből – érthetően – a legnagyobb részt a kézimunkák és az útszéli numerák megvásárlása jelentette a büdzsében. A kutatás arra is kitér: a 15 fős kutatócsoportból négyen kankót, hárman pedig ismeretlen bőrfertőzést kaptak, ám még így is boldogabbak voltak, mint az átlagember.

„Még szerencse, hogy a nők nagy része prostituált. Mert ugye, mint köztudott, kurva aki fekete, és ribi aki vörös, kurva aki szerény, és ribi aki tökös” – zárta le az eredmények ismertetését O’Donnell.

5 KOMMENT

  1. “Tudom, kedves Misi, hogy ellenérzéseket fogalmazol meg/
    Azért, mert az elsődleges nemi jellegemen kivétel nélkül megtalálható az összes rosszéletű prostituált”

  2. na tessék, csak igaza lett a kurcsánynak!
    ebből az aspektusból szemlélve a “kurvaország” kifejezés teljesen új értelmet nyer. kár, hogy nem fejtette ki bővebben a kis köcsög, elejét vehette volna mindenféle elégedetlenkedésnek.