A büszke apa

“Kiderült: az apa egy falafel, így szükségtelen tovább kérdezősködniük. A kis védencem hányattatásainak ezennel egyszer s mindenkorra vége!” – fogalmazott a kizárólag karitatív alapon dolgozó ügyvéd, Dr. Magyal György.

Majd egy családi ékszereket tároló díszdobozzal, egy plazmatévével és egy Suzuki Ignis gépkocsival a hóna alatt beszállt a Bentley-jébe és elhajtott a sajtótájékoztató helyszínéről.

A furcsa esetről készült rövid kommüniké szerint a Baross utca 31/c szám alatt lakó, 17. életévét betöltött, enyhén túlsúlyos diáklány, Szerda Noémi januárban váratlanul terhes lett. Az ügy érdekessége, hogy testi kapcsolat nélkül került áldott állapotba. Tavasszal a hír kirobbanása után a Katolikus Egyház képviselői szeplőtelen fogantatást emlegettek, néhány, 2010-ben alakult újkeresztény szekta pedig egyenesen az új megváltó eljövetelét kezdte hirdetni.

Ezek az elméletek azonban a szülést követően azonnal megdőltek, mert az erős medencéjű Noémi hét gyermeket hozott egyszerre világra, ami inkább egyfajta „új” gonoszok érkezését valószínűsítette. Egy lehetséges boszorkányüldözést még idejében lezárandó, Magyal doktor erélyesen közbelépett, és természettudományos alapokon tisztázta az esetet.

Mindenki nyugodjon le szépen, kiderítettem az igazságot!” Az ügyvéd nyomozását segítette, hogy a kisgyermekekből folyamatosan csicseriborsó illat áradt, ráadásul a szüléskor a legidősebb fiúnál találtak egy köteg hamis amerikai dollárt, míg a legfiatalabb gyermek a testvéreit „Yala-yala!” kiáltással tolta ki maga előtt az anyjukból.

Noémi azt is elmesélte az ügyvédnek, hogy emlékei szerint a fogantatás napján nagyon rossz kedve volt, ezért elment a Keleti pályaudvarhoz, hogy nyugodtra egye magát pár zaftos pitával. Akkor az eladó kérdésére, hogy: „Pici magya lányka, tedek rá még joghurt neked?”, Noémi határozottan az „Igen Omár, gazdagon!” választ adta.

A vallomást követően a gyámhatóság megbízásából az ÁNTSZ külön kommandója csapott le a keleti finomságokat áruló büfére. A joghurtos mártást elemezve megdöbbentő eredményt kaptak: hozzávetőleg 35 különböző személytől származó hímivarsejtet találtak a dresszingben.

A gyámhatóság így apaként a 2010. január 13-án, a 23415-ös sorszámú, kézzel írott számlával eladott falafelt jelölte meg.

3 KOMMENT