Ennél igényesebb lesz természetesen

Gerendai Károly szerint az idei Sziget is jól teljesített az eső és az árfolyam ingadozások ellenére is. Ezért jövőre rengeteg, régóta tervezett újdonsággal támogatva szervezik meg a fesztivált.

14 KOMMENT

  1. Ha Wendy’s lenne, tuti kimennék, ők ugyanis már rég elhúztak kishazánkból sajna. :-/ Amúgy én 2x voltam kinn (2006,2007), és egyszer sem láttam annyi fosban forgó burzsoát, de hát biztos csak nem figyeltem eléggé oda.

  2. És már az unalmas két fajta hetijegy (hazamenős, ottalvós) helyett lesz “Reggel hányni hazatérős”, “egyetlen koncertet sem megnézős, csak a presztítzs miatt kilátogató”, sajtós jegy drágábban mint a földi halandóknak és persze alteros jegy, amelyből félő, hogy mindenki akar majd egyet

  3. Ez most mi:
    “Bevezetik a Numerus Clausus-t, csak minden tizedik hetijegy lehet magyar állampolgáré, kettős állampolgárság sem érvényes.”?

    És ez:
    “Mindenért csak euróban és USA dollárban lehet fizetni a Sziget területén, napi árfolyamon megy a sörre, és fény is.”?

    Erről már nem is beszélve:
    “Lesz újra Magyar Zene Napja, ami azt jelenti, hogy a kizárólag -1. napon játszhatnak magyar zenekarok, egyébként nem.”

    Szép kis szabályok.

    Hab a tortán:
    “100 000 ezer forintos felárért látogathatóak lesznek a szigeten 50 méterenként elhelyezett 10 fős Exclusive Lounge-ok, ahol a legkiválóbb séfek és mixerek gondoskodnak a partizásban megfáradt szigetlakók regenerálódásáról.”

    Nem tudom eldönteni, hogy ez a cikk egy óriási vicc-e, avagy valóban a föld a pokol.

    Nem akarják leigazolható minimum munkabérrel is korlátozni esetleg a látogatást?
    Vagy például a bankok új erőre kaphatnak a jobbnál-jobb “Sziget- hitelkonstrukciók” által.
    A végén pedig az lesz. hogy nem is lesz sziget, csak a jegyet lehet rá megvenni. A drágább jegy a jobb. Akinek az van, az igazán jól érezheti magát.
    Netán virtuális sziget. Mindenki otthonról webkamerával.

    Ha választanom kellene az első, porban, sárban hempergős, átlag zenekaros, de olcsó diák-szigetek, és a mostani méregdrága, ezért ha kifizetted mindenképp ki kell menned, és kötelezően mindentől jól érezni magad pénznyelő között, akkor egyértelműen az előbbi volna.
    Én remekül meglennék a sok-sok milliós gázsiért fellépő olykor amúgy is pocsékra sikeredett koncertek nélkül. És nagyon-de nagyon örülnék, hogy ha úgy tudnék szórakozni, hogy:
    -De meginnék most pár sört!
    -Ok! Semmi gond. Gyere meghívlak én!
    -Ok. Aztán eszünk egy jót.
    Közben szól valami normális, igényes zene. Nem is annyira számít, hogy mi. Beszélgetünk, kikapcsolódunk. Tervezgetjük, hogy körbe járjuk a helyet. Hiszen olyan szépen meg van csinálva.
    Az sem baj, ha nem csak minden tizedik emberrel tudok mélyebben magyarul társalogni olyan dolgokról, amik érdekelnek.

    Over

  4. béla néni: Sok meselni valo nincs, ezek a tenyek, igaz, a cikkiro elhallgatta, hogy bizonyos napokon csak helikopterrel lesz latogathato a sziget (pl. a magyar dal napjan), a helikopter fuvardija 95.000 ft/km, es Lajosmizserol indul. Termeszetesen csak a sziget hivatalos helikopterei szamitanak helikopternek.

    Ujitas tovabba, hogy aki eltalalja a bejaratnal kitett terminalon, hogy gerendai vallalkozasa forintra pontosan mennyire volt veszteseges, az felaron (44.000 Ft) latogathatja a kapuhoz kozel elhelyezett tojtoj wc-ket. Termeszetesen a mellekhelyisegek latogatasa csak ervenyes napi belepovel lehetseges, hetijegy meg ilyesmi nem jatszik, es persze csak a 2. naptol ervenyes.

    sasaone: Ugyan miert lenne itt barmi vicc? Tan valami al-hir portalra tevedtel, vagy mit gondolsz? A tenyek, tenyek, ez a stab sokkal jobban ertesult, mint a media mas szereploi, ezert hathat elsokent remhirnek vagy viccnek egy-egy cikkuk.

  5. @Nev.köt.mit szólsz, misanyánk hogy eltünt balfenéken, a fene tudja így megúszta e a kő-papír-olló bajnokság vidéki rendezvényeit?! Nem jó hogy itt összevissza mehetnek emberek hosszú-hétvégézni mert felbomlik a rend, és ellentmond a NENYI.szellemiségének is, hát hogy fogjunk össze így sanyával?

  6. béla néni: nah, en osszefutottam vele 19. ejszaka, epp pilisborosjeno kulteruleten cuccolt be a megyei temeto egyik elhagyott kriptajaba par smitpaca playboy fotoval es fel lityi vodkaval, aztan az emberei befalaztak… Ugyhogy meguszta a nyomorult, de en jatszottam a jobbal amugy egy 3 menetest, de folyton szarravert, mert en kovet mutattam, o meg folyton papirt 🙁

  7. Ezek szerint az évek óta tervezett Tarlós-sátorból, ahol a leendő főpolgármester és Oszkó Péter együtt zenélnek, méghozzá hangerő-limit nélkül, nem lesz semmi?