Feszült a hangulat a Fidesz vezérkarán belül azóta, hogy Schmitt Pál székfoglaló beszédében kijelentette: a Szent Koronát is szeretné belevenni az alkotmányba.

Ezután egyre több politikus kereste fel a pártból Orbán Viktor miniszterelnököt saját alkotmánykiegészítő ötletével. Fidesz-közeli források egészen extrém óhajokról beszélnek. Áder János kedvenc halászlé receptjét, Kósa Lajos egy speciális fröccs elkészítési módját, Cser-Palkovics Antal egy dedikált Optimus Prime fényképet, Szijjártó Péter pedig egy magáról készült fotót szeretne a magyar alapjog részévé tenni. És ez még csak a nem is teljes vezérkar. Jelenleg Kövér László vizsgálja érkezési sorrendben a javaslatokat.

Az államfő gratulált az egyházak között megrendezett Schmitt Pál hasonmásverseny győztesének

“Gondok lehetnek majd a mérettel is, törekszünk itt is a söralátét méretre, de ha például a Tóninak sikerül a kihajtogatható Optimus Prime plakátot beleraknia, akkor akár képeskönyv méretűre is duzzadhat az új alkotmány. De van, ami az első rostán kihullott, a Péter fotója például homályos volt, így nem kerülhet be.” – magyarázta a politikus.

Szent Korona, dicső múlt az alkotmányban

14 KOMMENT

  1. Azt csak úgy nektek árulom el, hogy alig tudtuk lebeszélni Smittpalit :
    a székfoglalót nem muszáj a széklettel kapcsolatba hozni, és nehogy a kinti helyiségben tartsa meg az eseményt. Egy nagy kő esett le a szívemről, amikor végre felfogta, miről is van szó.

  2. jaj, most látom csak a képet sanya, hát botox kezelést kaptál, vagy simára plasztikáztak???
    Na a fejed már elmegy valahogy, de hogy miért nem rendőrgúnyában állsz pali mellett azt nem tudom, ha elfogadsz egy jó tanácsot bulizzál ki magadnak egy növekedési-hormon kezelést, hogy legalább a palit ki tudd vezetni, ha sokat dumál!

  3. Kedves végbél a néni!

    Antal gyerekkorában betegesen félt a robotoktól, miután egy transformers robotnak öltözött pedofil megtámadta! Velem ellentétben, aki Optimus Prime-mal aludtam keltem, feküdtem, sőt még a szüzességem elvesztésénél is ott volt!

  4. @andráspajtás, élményekkel teli gyerekkorodnak vég-telenül örülök, lám milyen akármilyen felnőtté cseperedtél. Azért az Alkotmányba ne dugdoss fényképeket,mert még valaki nézegetni akarja, per pillanat még úgy néz ki, hogy nem kívánja nézegetni majd senki…….

  5. béla néni, te élesszemű! Mosásban a rendőrancug, nem száradt meg, aztán Smittpali mondta,
    gyorsan bújjak ebbe a göncbe . Kicsit nagy rám a kabátka,
    meg ott az a kirgiz, mögöttem a bakaszivarral, teljesen komolytalanná teszik a fotózást.

  6. azt smittpali rendelte oda, (első államfői intézkedése és reméljük az utolsó) őrző-védő feladatot lát el a pofa a szivarfüstjével, mert attól féltek, hogy megzabálnak tégedet a gonosz szúnyogok, akiknek a fél fogára se lennél elég… Ha már a nők nem zabálnak meg!

  7. a koronát már megúsztatták egyszer amikor uralkodtak elsőre…. még jó, hogy nem jött Búvár Kund, hát most mellécsaphatják a kövérlacusbajszával kidekorált Alkotmányt is Oszt’ Jónapot!