Hatalmas party lesz

A számos energiaital sikerén felbuzdulva, Overdose néven, energiadús lókolbászt dob piacra Farkasházy Tivadar cége, a Bayreuth Bt.

A vállalkozás ügyvezetőjét, Farkasházy Tivadarnét sajnos nem értük el, így portálunknak a kereskedelmi igazgató, Farkasházy Attila és a marketingigazgató, Farkasházy Benedek nyilatkoztak. „Ha van Watt, Energy, Playboy, Red Bull, akkor Overdose miért ne?” – kezdte a termék koncepciójának összefoglalását a kereskedelmi vezető. A készítményről elmondták, hogy kizárólag energiadús, színtiszta versenylóhúsból készül, így kiváló étrend kiegészítő, fokozza a robbanékonyságot, és – nem utolsó sorban – a haj is szebben csillog tőle.

„Egyelőre nagyon pozitívak a fogyasztói visszajelzések. Óvodákban, lovardákban és a Fővárosi Nagycirkuszban forgalmazzuk főleg a kolbászkát. Ezidáig csak néhány panasz érkezett. Egy asszony arról írt, hogy férjének a kolbász elfogyasztása után túros lett az egész háta. Sorait köszönettel zárta, mert az Overdose kolbásznak köszönhetően igazolódott gyanúja, mely szerint valóban megcsalja őt a férje Olíviával, a műköröm-építővel…” – folytatta a szakember.

Beszélgetésünk végén azt is megtudhattuk, hogy a következő szériát már zsokéhússal is meg fogják bolondítani, ráadásul nyereményjátékot is terveznek, amelynek keretében minden nyertes 20 ezer forintot utalhat a Hócipő életben tartására.

Selmeczi Tibor szerint már most hamvába hullt ötlet az energiakolbász koncepció, bár eredetileg ez is az ő ötlete volt még ’92-ben. A népszerű humorpápa elárulta, ő is egy új termék elindításán gondolkodik: Humorbomba néven új energiaitallal támadja a versenytársakat! „Az ital elfogyasztását követően az ember sziporkázó poénokat tud szórni, és akár egy egész estére a társaság középpontjává válhat. Olyan referenciákat tudok már most felmutatni, mint a Mikroszkóp Színpad társulata, a Class FM rádió reggeli műsora, vagy akár jómagam!”

4 KOMMENT

  1. ha overdose-t levágjuk, feldaraboljuk, majd saját belébe visszatöltve kolbászként eladjuk egy kiló lókolbász cca. 330.000 forintra jön ki.
    ezzel kell betörni az európai piacra! lenne rá kereslet!