Ebben a témában más mutatók is elképesztőek

A HírCsárda felkérésére a Tony és Karl Political Advisor Inc. készített felmérést arról, hogy a választókorú magyar népesség miként vélekedik Trianonról. Dr. Kiss Pál, a Tony és Karl Political Advisor Inc. ügyvezetője, a nyolcadik utas szociáldemokrácia teoretikusa mutatja be a felmérés eredményét.

„Az 1500 fős reprezentatív megjelenésű hölgyekből álló mintán készült felmérésünk szerint a magyar lakosság egészen másként vélekedik Trianonról, mint azt a napi politika sugallja. A válaszok alapján a lakosság 36% mindenképpen visszacsatolná Trianont Magyarországhoz, és ebben az sem ingatta meg őket, hogy Trianon nem is határos Magyarországgal. A megkérdezettek 28% szerint a visszacsatolás előtt Trianonnak vissza kell kapnia a Trianon előtti nevét, amire a legtöbben a Zalalövő nevet javasolták, de az sajnos már foglalt.

Voltak ugyanakkor érdekes válaszok is. A válaszolók 10% szerint Trianon az egy dinoszaurusz fajta, míg 7%-uk összekeverte a trikolorral.

A minta jelentős része egyébként úgy vélte, hogy Trianon is Gyurcsány Ferenc miatt volt, de Orbán Viktor majd megadja a Trianoniaknak is a kettős állampolgárságot és onnantól minden jó lesz.

23 KOMMENT

  1. csatoljuk vissza júdeát és palesztínát is. elvégre mária magyar volt, jézus párthus herceg, a párthusok meg szkíták is voltak akárcsak a hunok, a hunok meg amúgy magyarok, egyébként az egész pereputty sumér akiket az ufók hoztak ide a szíriuszról, úgyhogy vissza azt is! mocskos hajdupetit meg kilőni a világűrbe a gecibe!

    nem csak a föld fog sarkából kidőlni!

  2. az erdélyi székely vallásúak nagy része szász, kisebb része zsidó. őket szakképzett druidák keresztelik majd át előbb viking vallásúvá, majd a későbbiekben választhatnak az ősi maja hiedelemvilág és a hindu-keresztény jógi-taoizmus között.

    dúró dóra szóvivőség mellett vallási pozíciót is kap majd.

  3. L. I. néninek politikai kötelessége itt kommentezni. Akárcsak nekem.
    Péter, hiába a zsákos fedőnév, símán kiderült az összefüggés.

    Én is Trianon visszacsatolása ellen vagyok. Én a fekete sereget szeretném ha a Mariahilfer Straße-n vonulnának… Sőt! Állítsuk vissza az osztrák-magyar monarchiát. Lenne kicsi parlamentke rögtön…

  4. A Pozitív Visszacsatolás Stratégiáját elsősorban azok figyelmébe ajánlom, akiknek meggyőződése, hogy van valós és számunkra kedvező alternatívája a trianoni/párizsi paktumnak és hogy ez az alternatíva kölcsönösen előnyös lehet nekünk magyarorknak és a környező népeknek is. Továbbá, hogy következetes érveléssel és határozott fellépéssel lehet nyomást gyakorolni a magyar és nemzetközi politikai döntéshozó testületekre.

    http://pozitivvisszacsatolas.blogspot.com/

    A Stratégia elsődleges célja egy erős Kárpát Régió kialakítása ahol a magyar és a résztvevő népek önrendelkezési jogai végleg tisztázva vannak.

    Ehhez tudatosítani kell a környező népekkel, hogy a trianoni/párizsi paktumok nem a valós helyi érdekviszonyokat tükrözték, hanem azokat az érdekeket, amelyek egy erős hatalom kialakulását megakadályozandó, önállóan fejlődésképtelen részekre szabdalták at egész régiót. Világossá kell tenni, hogy az önrendelkezési jogokat nem elsősorban egymással szemben kell érvényesíteni, hanem a kialakult globális rendszerrel szemben. A fennálló globális rendszertől való viszonylagos függetlenedés a kulcsa annak, hogy a szomszédokkal fennálló vitákat érdemben rendezzük. A status quo nem a mi érdekünk, hanem az egész régiót az összes érintett néppel együtt örökre Európa és a Világ perifériájára száműzi.

  5. Béla néni,

    Persze, velük együtt dolgoztuk ki itt a vigyorgóban…
    De már bővíteni kellett a zártosztályt, mert annyian érdeklődnek.

    A liberálbolsevik multi-szerető EU rengeteg hozzám hasonló beteget képzett ki az elmúlt időszakban.

    Amikor még normális voltam, én is azt hittem, hogy az EU majd segít, meg emelkedik az életszínvonal meg minden.
    De csak annyi történt, hogy kiirtották a kisvállalkozásokat, éhbérért feltöltötték az adókezvezményekkel idecsalogatott multikat, azok meg talicskával tolják kifele a pénzt… Tönkretették a mezőgazdaságot, és most 700 milliárdért importálunk élelmiszert amit 10 éve mégg exportáltunk.
    És ez megy a szomszédoknál is.

    De mióta bolond vagyok, tudom hogy létezik más megoldás is.

  6. Teljesen nyilvánvaló, hogy Trianon az egy olimpiai szám, a háromtusa görög eredetű neve.

    És az is nyilvánvaló, hogy az 1888-as párizsi olimpia idején (ahol a franciák szerezték a legtöbb aranyérmet) építették azt a kastélyt, amelyet a legsikeresebb francia olimpiai szám tiszteletére neveztek el Trianonnak. (Mellé építették az 1936-os berlini olimpiai gyászos francia szereplés emlékére a Kis-Trianont.)

    És biztos kiszivárogtatásból tudom, hogy a franciák, ha szobrot emelünk Győrben Napoleonnak az ottani dicsőséges csatája emlékére – nos akkor cserébe ingyen átszállítják a trianoni kastélyt Versailles-ból Ohatpusztakócsra vagy Balatonfőkajárra, esetleg Karakószörcsökre. És ott fog székelni a Jobbik elnöksége. Még a két kormány döntésére várnak.

  7. Mi is megkaptuk a hírt a francia Éljen Napóleon Papa Párt elnökétől, Zsötem Merszí -től, hogy pályázhatunk a kastély áttelepítésére. A pártelnök továbbá hozzátette: “Páp ül a pádon, lábán szőr, le kapja demá nő”, amit sajnos sokáig nem tudtunk lefordítani. Később kiderült, ez egy ősi francia közmondás, mi szerint: “Soha ne nyomd ki a saját szemed” jelentéssel bír. Ezt sem értettük konkrétan, de igyekszünk betartani.
    Sikeresen beadtuk a pályázatot, amit el is fogadtak. Nagyon várjuk a döntést. Karakószörcsök Kisközség Önkormányzatának Képviselő-testületének döntése alapján, meg kezdtünk a munkálatokat. Kiss Géza és Nagy András, a falu két közmunkásának kiadtuk a munkát, elkezdték ásni a gödröt Napóleon szobrához, mivel úgy döntöttünk fekvő lesz, és sír szerű. A köveket Rómából rendeltük, amit ott élő magyar munkások a Kolosszeum falaiból lopnak el majd, így kicsit lassan fog haladni a megépítése.
    Remélem megnyerjük, ha nem, akkor Torgyán Józsefről fogjuk formázni a szobrot, amivel apró községünk turizmusának fellendülésére számítunk.
    üdv. Tufu Albert, polgármester