Szép lassan épül a brand

Edelényben továbbra is küzdenek az árral, ezért újabb nyúlgátakat építenek, de ezúttal nem nyulakból, mert az előző – és sajnálatosan megdöglött – gát miatt már tiltakozott a Greenpeace. A megoldást most Molnár Oszkár, a terület országgyűlési képviselője nyújtja, akinek egész programja a gumikalapácsra épült, de ezzel most szakítani akar.

„A kampányomban valóban sok mindent építettem a gumikalapácsokra, de most már vége a kampánynak, ezért nincsen rájuk szükségem” – mondta el Molnár Oszkár (Emlékeztetőül Molnár Oszkár választási programját keretes írásunkban olvashatják). A megmaradt készletekből most 1.5-2 méteres gátakat építenek a Bódva mentén, bár a szakértőknek eddig rossz tapasztalatuk volt a gumikalapácsokkal, ugyanis nehéz őket résmentesen egymáshoz illeszteni, és a vizet sem képesek felfogni.

Molnár Oszkár választási programja

1. Edelényben a terhességi teszteket ezentúl kizárólag gumikalapáccsal végzik majd.

2. Ingyenes gumikalapácsok kiosztása rászorultsági alapon. Nagyon rászorultaknak a gumikalapács mellé gumisarló is jár.

3. Edelényben teljes foglalkoztatottságot kívánok elérni, amihez a munkahelyeket az edelényi Nemzeti Gumikalapácsgyár megalapítása szolgáltatja.

4. Mivel az egyneműek házasságát régóta kifogásolom, ezért javasolni fogom, hogy iktassák törvénybe: ezentúl csak kétneműek házasodhatnak. Akinek nincs két neme, az jelentkezhet gumikalapácsért.

5. Kiterjesztem a szociális kártyát, és egész szociális kártyapaklit adok a rászorulóknak. A szociáliskértyáért semmit nem lehetne kapni, viszont szociáliskártyával játszott ultiban mindent üt a Stüszi vadász kezében egy gumikalapáccsal.

2 KOMMENT