„Drága lakást vásároltam a budai hegyekben, és a spájz is tele van” – nyilatkozta a katasztrófavédelem vezetője.

belugymin.jpg

A Belügyminisztérium szerint az állampolgárok többsége ismét felelőtlenülés felkészületlenül vág neki a tavaszi áradások szezonjának. Sík területen laknak, vályogházban vagy éppen buzgárok közelében. Pintér Sándor szerint ezek gyanúsan ugyanazok, akik március 14-15-én hóval fúvatták be magukat és útnak indultak annak ellenére, hogy erre senki sem hívta fel a figyelmüket.

Majd jól elviszi mindenüket a víz, akkor majd elgondolkodnak azon, hova telepedtek le, hol hoztak létre falvakat, városokat, miért népesítették be a Kárpát-medencét, aminek a nevéből is sejteni lehetett volna, hogy felelőtlenség, amit csinálnak” – folytatta a belügyminiszter.

Pintér példaként állította a nemzet elé Bakondi Györgyöt, aki tudatosságával, átgondoltságával, felelősségérzetével minden állampolgárnak ragyogó mintául szolgálhat bármely évszakban.

18 KOMMENT

  1. Azért sem szólok hozzá!!!
    Jelentkeztem nemzethonvédő szellemhuszárnak a CÖF hadba.
    Beverbunkoltak titkosirnoknak az értelmiségi tenger-ész kommendóba.
    Báncsátok Bokondit? Nesze nektek:
    Éljen Bokondi György….is! Ja, és virágozzék! Ja, és legyen megbonthatatlan!
    Ezek tények a pofátokba.Ez most letaglóz benneteket, szarháziak.
    Szeressétek Bokondi Györgyöt, a jókrvanyátokat!
    Hajrá Bokondi, hajrá Bokondiék! Nesze, szemét, romlottlelkű, libsi csűrhe!
    Gránitalkotmányba Bokondival, Pintérrel, fel a Duna jegére…. tízezren állnak, telefonra várnak, 300+27% áfa, meg még 15, csakúgy.
    Szép vagy, gyönyörű vagy Pintér Sándor!
    És nagyon szimpatikus is, ahogy azt a Rolling Stones is megénekelte.
    http://www.youtube.com/watch?v=iLddJ1WceHQ
    Álld meg Isten, csak ezt álld meg, csak itt, csak most, csak nekünk.
    De miért?
    És már megint tenfiad tör tenmagzatod vérére, körkörössen, jókedvvel, bőseggel, legyen mit nyalni.

  2. Önként csatlakozom kittrabihoz, ne merje senki bántani Bakondi elvtársat, aki éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy a dolgozó népet megvédje az árvíztől és egyéb imperialista támadástól!

  3. Nálunk a Pintér meg a Bokondi már a spájzban vannak. Tele van velük.
    Ha jön a katasztrófa, csak kiteszem az óriásposzterüket a hegyoldalba,
    és megmenekülök. Aztán be kell hozni, mert ha kint hagyom, arrafelé nem kel fel a nap többet.A mellékhatások ugye, azok mindig vannak.

  4. @Dinkainka: P.Sándor a neki adományzott kényszerzubbony ellen mérsékelten tiltakozott, szerényen megjegyezve, vannak aki nálánál is nagyobb költők, és jobban megérdemelnék azt, megemlítette példaképét és vezérét!Az osztrák katasztrófaturisták megjegyezték két zubbony felesleges, a vezér már megkapta Labancia eme adományát Gratzban.

    Ui:Dodzsemező gyilkosoknak nem fizetek!

  5. @Szomjas Gödény: Hátha valaki még nem ismeri:

    A sárgaházbaja zeggyik ápolta zujját csapkoggyajegy kalapáccsal.
    – Mit élvezel ebben? – kérdezija zeggyik társa.
    – Mikor elvétem…

    Nna, ennyita Zorbánkormány és csatolt szerveji sikeréről!

  6. Belügyminiszter úrnak jelentem, hogy a márciusi hó elolvadt. – Hogy történhetett ez meg?! Hol voltak önök katasztrófások? Mi folyik itt?! – Jelentem az az árvízi helyzet, hogy a sok hó valami fatális véletlen folytán vízzé vált. – Mint azt önök is megtudhatták, a múltkori előre tervezett és tervszerűen sikeres hómentő-akcióink zökkenőmentesen folytak, ezzel szemben most úgy látszik csődöt mondtak. Hogyan fogom ezt a parlamentben jelenteni? Azonnal intézkedjenek! A békemenet késlekedés nélkül induljon a gátra! Jelszavuk legyen: Megvédjük a vízszintet, mind a belső, mind a külső zavarosban halászó ellenségtől! Ezzel egyidejűleg el kell tussolni, mielőtt vízhangja támadna! Ezután gátat kell vetni a további mendemondáknak. Vagyis, meggátoljuk a további baloldali ömlengéseket, amint ezt mindannyiunk nagy tanítója szokta volt mondani. Ki kell fogni a baloldal és az Unió vastagnyakú, kidagadt érrel ordibáló liberális, szocialista, valamint zöld párti vitorlából a szelet! Mint tudjuk ezek azonnal a felénk áradó gyűlöletkampányuk részévé teszik folyó ügyeinket is. Közismerten jellemző rájuk, hogy úgy hazudnak mint a vízfolyás. Sürgősen és gyorsan SMS-ben kell tájékoztatni a lakosságot, népszerűsítendő, hogy a víz a legfontosabb ital, enélkül három napon belül szomjan lehet halni. Továbbá figyelmeztetnünk kell az embereket elsősorban is a magyar embereket, hogy a víz fulladásos halált is okozhat, valamint a hideg vizet is meg kell fújni. A rezsicsökkentés keretében a vízárat is azonnal 10 %-kal csökkentjük. Jómagam azonnal Intézkedek, hogy a mindennapos testnevelés része legyen az úszásoktatás, ami a vizér kifejlődését gátolja. Jelszavunk: minden magyar ember tudjon úszni árral, szemben azzal amit Gyurcsány-Bajnai emelni akar. Tiszta vizet fogunk önteni a pohárba, hogy mindenki tisztán lássa, mit terveznek ezek a hon és hazaárulók.

  7. Aggodalomra nincs ok!
    Ha rosszabbodik az árvízi helyzet, a katasztrófavédelem minden érintettnek küld SMS-ben egy nemzeti színű kacsás úszóövet, és egy Pintér idézetekkel díszített úszósapkát.