Az egyéni nyugdíjszámlák után egyéni bankszámlákat nyit a kormány, amelyen csak az idén befizetett pénzek lesznek megtalálhatók.

mihaly.jpg

„A korábbi összegeket már rég el lehetett volna költeni a privát bankszámlákról, nyilván ha valakinek a bankszámláján van a pénze, akkor nincs is rá szüksége” – elemezte a döntést Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

A Nézőpont Intézet szerint a lakosságnak nem fog feltűnni a Kormány intézkedése, mivel a bankok a választásokig a régi egyenleget küldik el az ügyfeleknek, annak ellenére, hogy ez már nem lesz igaz.

Természetesen ezt az összeget nem lehet majd felvenni vagy átutalni, de a gyanú eloszlatása érdekében ilyenkor kódhibára fog hivatkozni a rendszer” – erősítette meg egy neve elhallgatását kérő banki szakembernek látszó rajztanár az MNB részéről.

38 KOMMENT

  1. a kormány nem haggya hogy begyűrűzzön a benzinár, sem a gázár, sem a vízár !

    a kormány megvédi minden hívét, jenkit sem hagy az út szélén
    megvédi az
    árvízet
    árgázt stb

  2. Namostanakkora zadósságoma választások uán eltűnika számlámról? Ez jobb, minta rezsicsökkentés! Mármint nekem, a többijeknek meg coki. Esztet híjják Nemzeti Együttműxés Rencerének, és én imádom!…

    (U.i. A zanyósis)

  3. @tintamin: A Ma.Nem.Bank likviditás-bővítési programjához nemcsak rajzolni tudó bankárokra, de rajztanárokra is nagy szüksége van a Nem.Egy.Működő rendszernek! Valamint néhány varázsceruzára is.

  4. A rezsim csökkentés,”rezsim növekedést eredményez” ,hogy ezt még meg is kell védeni! A számlák ellenőrzése nyomorbánia legnagyobb eredménye lesz!

  5. ha ezt konkretan igy bejelentene a kormany, akkor

    a) egyreszt senki meg sem lepodne
    b) a fideszes szavazok torkosborz modjara egymasnak feszulve-tolongananak hogy ki tudja az elotte levo faszat erosebben szopni, azoknak a faszat, akik a Vezer herejet nyaldossak

    magyarul, semmi sem valtozna.

  6. @pocakos focista: Nem.Egy.Működő kormányunk nevében visszautasítom ezt a rosszindulatú összevetést egy viccportállal! Valójában a Hírcsárda igyekszik (mellesleg: helyesen!) felzárkózni a Nem.Ügy. kormánya által teremtett valósághoz – egyelőre még csak több-kevesebb sikerrel.

  7. nevetséges, egy jobboldali kormány ilyet nem csinál

    természetesen aki maradni akar a magánbanki rendszerben egy nyilatkozattal megteheti a záhonyi jegyzőnél reggel 6 és 6.30 között.

    a nyilatkozatokat a felmondólevéllel együtt le kell adni a munkahelyen és kész is.

  8. Pánikszerűen értékesítik aranytartalékaikat a világ országai, mert kiderült, hogy a dollár után az aranyat is nyomtatja az Egyesült Államok! A hír hallatára a nemzetközi tőzsdéken megugrott az üveggyöngy-gyártók árfolyama.

  9. A ciprusi kormány, amelynek napjai a statisztikai hivatal szerint meg vannak számlálva, hivatalosan bejelentette, hogy “Jobb a kevés, amit az igaz bír, mint a bűnös nagy gazdagsága.” (Zsoltárok 37.16)

    Varga Mihály ezt követően bejelentette, hogy egyre jobban tetszik neki a Biblia, és még csak fél egy van! A kérdésre, hogy miként értelmezi az “Aki szegény, az meg is érdemli” kijelentést, hozzátette, hogy nemcsak a lelki szegények, hanem a szegények cuzammen boldogok. Őszintén sajnálkozott Soros Györgyön, majd szétosztotta a Magyar Nemzeti Bankot a szegények között, hadd szenvedjenek ők is.