Korábban is figyelte már suttyomban

„Nem azért mondom, de a Mesterházynak egész jó segge van” – hallható azon a HírCsárdához eljutatott magnófelvételen, ami az új Országgyűlés alakulóülésének estéjén készült egy kocsmában. A felvételen Vona Gábor a melllénykéje miatt neki hátat fordító szocialisták seggét elemzi.

„A Horváth  Csaabikáról nem is vettem észre, hogy megfordult, akkora segg az egész ember” – mondja Vona, vélhetően erősen alkohol- és örömittasan a felvétel elején. A hölgyekről sem éppen tapintatosan nyilatkozik a frakcióvezető. „Te, a Lamperth segge meg olyan, mint egy szoknyába öltöztetett satupad. Hát vendégfasszal se közelítenék felé, még összelapítaná nekem. A Lendvai viszont rendben van. Mondjuk azt nem látni hol kezdődik a feneke, és hol a képviselőasszony, de majd még felveszem a gárda jelmezt párszor és akkor jobban szemügyre veszem.”

A szalag legmeglepőbb mondata viszont ez: „Úgy gáz az egész MSZP frakció, ahogy van, de a Szanyit azért sunáznám!”

A HírCsárda természetesen elhatárolódik Vona Gábor szavaitól, olyannyira, hogy a felvételt lapzártakor mi magunk meg is ettük.

11 KOMMENT

  1. én a zongoralábú kúródórát sunáznám!
    (miközben azt nézem, ahogy a gábor – vona-kodva bár, de – megszecskázza a hajdúpétert.
    animálpornó a köbön!

    a föld fog sarkából kidőlni!

  2. Én meg mindig azt hittem, hogy a Földnek van egy fogsarka, vagy foksarka, amiből hát… kidőlni.

    Mondjuk én azt is elhittem, hogy nemzetközivé lesz holnapra a világ. Meg a Szentháromságot.

  3. a Szentháromság című Marx-Engelx művet sajnos nem ismerem, de a Töke (nemtom miért ilyen szexista címe van) igazán érdekfeszítő olvasmány. sajnos számomra nem volt nyilvánvaló a végén, hogy ki is a gyilkos, de így is lebilincselően izgalmas volt.
    szívesen olvasnék több könyvet is eme kitűnő szerzőpárostól, de sajnos sehol sem találok ilyeneket. lehet, hogy feloszlottak?

    a Szentháromságot ki írta? a Katedrális Ken Folett (vagy mi a picsa), netán ezt is ő?

  4. Nem, a Szentháromságot Vlagyimir Iljics Uljanov méltán világhírű orosz bstsellerszerző alkotta, de csak halála után adták ki a fasisztahitleristavonistahajdúista hivatalok üldöztetése miatt.

  5. Ez vicces, ami azonban halál komoly, hogy
    Orbán vagy három éve a soproni színház igazgatónőjét sunázza:) és tele van dílerekkel a fidesz OGY frakciója.

  6. Alig várom, hogy kiszivárogjanak a hírek a titkos szippantó helyiségről. A legenda úgy tartja, hogy van a parlamentben egy tükörasztalos szoba és egy kokain automata.