Minden kétséget kizár, ez ő.

„Mi mondtuk, hogy ez lesz!” – nyilatkozta Orbán Viktor miután a parlamenti öltözőszekrényében egy ottfelejtett torna cuccot, egy tisztasági és gazdasági csomagot, valamint Dávid Ibolya csontvázát is megtalálta.

„Minden bizonnyal ezt is a Bajnai-kormány hagyta hátra, úgyhogy az átadás-átvétel megtörténtéig a Fidesz frakció semmilyen szekrényt vagy fiókot nem lesz hajlandó kinyitni, és az ajtókat is mindenkinek Szijjártó Péter fogja nyitogatni, hogy ha bármi retteneteset lát, kellemes baritonjával sikítson” – mondta el újságíróknak Navracsics Tibor szuperminiszter, aki egy gyors telefonfülkei átöltözés után elment megmenteni a görög gazdaságot.

Politikai elemzők szerint lehetséges, hogy tényleg Dávid Ibolya csontvázáról van szó, mivel az MDF egykori elnöke a választások után meglehetősen magán kívül volt. Ezt a teóriát erősíti az is, hogy a csontváz melletti gazdasági csomagon igazságügyi orvos szakértők megtalálták Bokros Lajos bajszának DNS-t, és torna cuccnak pedig Herényi Károly szaga volt.

Lapunk próbálta megkérdezni az ügyről Dávid Ibolyát is, hogy valóban az ő csontváza lehetett-e Orbán Viktor szekrényében, ám az MDF ex-elnöke ezt határozottan cáfolta, és visszakérte a próbababáját.

2 KOMMENT