Ebben például semennyi Császár Előd nincsen

Stohl András laborból kiszivárgott vizeletmintájában megtalálták Császár Elődöt, tudtuk meg a vizelet.hu oldalról. Az egyre kevésbé népszerű műsorvezetőről így már biztos, hogy mielőtt kocsiba szállt, fogyasztott a korábban népszerű popikonból.

Megpróbáltuk Stohl Andrást is elérni, de túl messze állt, így végül kiáltottunk neki, mire ő összerezzent, így szinte biztosak vagyunk bűnösségében. Stohl a hozzánk eljutott pletykák alapján vezetés előtt, közben, sőt a helyszínen is alkoholt fogyasztott, és azért hajtott el idegesen, mert amikor cigit kért az áldozatoktól, nem füveset adtak. Az autó ülésén felejtett Viagra kapszulákat Császár Előd hagyta ott, akit Stohl András vezetés közben fogyasztott el.

Informátorunk szerint Császár Előd szerencséje az volt, hogy vizeletet vettek Stohltól és ott rábukkantak, különben akár rosszabbul is járhatott volna.

Időközben a TV2 is jelezte, hogy nem sugároz olyan filmeket, amelyeket Stohl András szinkronizált, sőt az RTL Reggeli című műsorait, amikben megjelent, a Való Világgal együtt törlik a kazettákról. A Bartók Rádió és a Planetárium is csatlakozott a hírek hatására Stohl bojkottjához, ám egyelőre nem tudják mivel, valószínűleg nem fognak stóllal végződő szavakat használni adásukban (pl. ajtóstól), ami akár a teletexten is jelentős változásokat okozhat.

2 KOMMENT