Képünk illusztráció.

Hiánycikké válhat a választás hétvégéjén a vazelin. Már az 5 literes, családi csomagolású síkosítóból is alig látni az üzletek polcain.

Politológus szakértőnk, Belénessy-Későnffőy Bertold, a Szent László Független Politikai Iskola igazgatója szerint „a kereslet a behatolást könnyítő szerek iránt azt mutatja, hogy a választók kezdenek kijózanodni, és érzékelik, hogy bárki is nyeri meg a választást, az utána következő időszak olyan lesz, mint egy kiadós seggbekúrás egy T-Rextől.”

A hiány miatt a feketepiacon is jelentősen megnőtt a vazelin ára, ezért több felnőtt film forgatását is el kellett halasztani a két forduló közötti időszakra. Addig a filmek történetmesélős részeit forgatják le, de ezekből egy nap alatt végeznek 370-nel.

László Iván a Liberális Minimum Intézet tulajdonos-igazgatója viszont úgy látja, hogy a választási eredmények síkosító nélkül is befogadhatók lesznek, mindez csupán megfelelő tágítás kérdése. „Anál vibrátor, fiszting, dorong, ezek mind megfelelők lehetnek, mindez csupán pénztárca és fájdalomküszöb kérdése.”

Győrfi Pál, a Mentőszolgálat szóvivője elmomdta, hogy ők teljes stábbal készülnek a választások napjára, és felkészültek a választás során vazelinnel vagy anélkül megsérültek ellátására.