Az utcán is álcáznia kell magát, annyira hasonlít Kubatovra.

Kubatov Gábor: „Kiss Ernő hasonmásaként szereplő maffiaparodista utánozta a hangom! Egy összeesküvés áldozata lettem, nem csodálnám, ha holnap részegen bukkannának rám, zokni nélkül a 21-es busz megállójában.”

Kiss Ernő dandártábornok lejáratásához hasonlította Szijjártó Péter a kuruc.infóra és videomegosztó oldalakra kikerült két hangfelvételt, amiben egy ismeretlen Kubatov-parodista rosszindulatúan sztorizgat választási csalásokról és egyéb bűncselekményekről. „Manapság valakinek a hangját lelopni gyerekjáték. A filmekben megkülönböztethetetlen, ki az élő szereplő és ki az animáció. Kubatov Gábor hangját pedig akár én is tudom utánozni, hiszen hobbim a hasbeszélés. Jó, napot kívánok, Kubatov Gábor vagyok!” – utánozta Kubatov Gábor hangját Szijjártó Péter.

Cáfolta azt is, hogy tegnap elhangzott, amennyiben pécsi szivárogtatta ki az elhangzott anyagot, lebontják az M6-ost és az M60-st is, esetleg Debrecenbe szállítják át, amennyiben a nép felhatalmazza szükséges mértékben a Fidesz-MPP-t.