A szakemberek senkit sem hagytak ki

A KSH-ból kiszivárgott adatok szerint hazánkban már csak 3.000.000 ember él, akiket csak a média ad el 10.000.000-nak. A lakáspolitikai kormánybiztos titkos feladata a lakosságot úgy széttelepíteni, mintha sokan volnának, pedig a nemzettest megfogyatkozott.

A feltételezéseket a Fidesz kopogtatócédula-gyűjtő aktivistái támasztották alá, akik többször magas helyekről megszámolták, hányan is vannak ott, ahol számolnak, majd az eredményt négy közjegyző jelenlétében összeadták. A lakosság elsikkasztása miatt ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést.

3 KOMMENT

  1. jó, lehet, úgy tűnik, hogy bizonyos körökben ez az adat már ismert volt, de őket gonosz idegenek cukorkával etetik. zászlót sem önszántukból égetnek. általában nem is tudnak róla.

  2. A Dempszky egymaga (illetve a dagadt BKV személyzetis zsírmalac – istennek sem jut eszembe a neve – segítségével) egymaga sikkasztott el 2milla fővárosi lakost, a területet pedig eladta az arab nagytőkének. A házakat letarolták és a helyükön sivatagi szánkópályát építettek az árva olajmágnásoknak. Amit a mai Budapestből látni, az csupán hologram, a (látszólagos) lakossággal együtt. Ezt nekem a Dempinszky hologramja mondta, amikor személyesen találkoztunk a mátrixban 8valami arab nagytőkés buli volt).