Az elvtelenség csúcsa

A szétesőben lévő magyar liberális párt egyik meg nem nevezett vezető beosztású tisztségviselője kényszerült lemondani, miután kiderült, hogy nem homoszexuális, ráadásul gyerekkorában még hittanra is járt.

A neve, arca és családtagjai elhallgatását kérő politikus szerint a Jobbikos Király András esete adta meg neki a bátorságot, hogy végre vállalja igazi énjét és kilépjen a pártból, és a rákényszerített szerepből. “Éveken át melegfelvonulásokon hivatalból kellett szolidarítanom, meg füvet szívnom, és ilyen hülye magyar alter zenéket hallgatni, mint a Kispál vagy a 30Y. Soha nem fogok ilyen hibát elkövetni csak a karrierem miatt” – árulta el könnyeit törölgetve a volt szabad demokrata.

Mint kiderült, a politikus nem is meleg, mint ahogy mindenki tudta róla. Valójában már 16 éve házas és négy gyermeke is van. Családjával rendszeresen jár templomba, és minden évben megnézik az István a királyt Erdélyben. A SZDSZ vezetősége szerint még több ilyen hívő rejtőzhet a pártban, aminek szétesesét valószínűleg ezzel a jelenséggel lehet magyarázni.

A pszcihológiai szakvéleménye szerint hónapokig eltarthat a felépülés, de a politikus még azelőtt lépett, mielőtt a személyisége végzetesen meghasadt volna. Lapunk ezért is kéri olvasóinkat, hogy, ha ismernek hasonló embert, ne habozzanak rábeszélni az igazság feltárására, már csak emberbaráti szeretetből is!

3 KOMMENT