Baló György egy kolbászon keresztül nyilatkozott Jackie Channek.

Idén is a Magyar Televízió fogja közvetíteni a miniszterelnök-jelöltek összecsapást, azonban az elmúlt évekkel ellentétben idén nem a programok alapján mérkőznek meg, hanem a bicepszüket, autójuk végsebességégét és farkuk méretét mérik össze a jelöltek.

„Úgy láttuk, hogy a választókat nem nagyon érdeklik a programok, ezért olyan alternatív paraméterek alapján mérkőzhetnek meg a jelöltek, amik reálisabban mutatják a képességeiket és szórakoztatók is.” – mondta el Baló György, az M1 miniszterelnök-jelölti vitájának házigazdája.

Az LMP máris közölte, hogy ők ebben nem vesznek részt, mert nem tartják megfelelőnek az autós végsebességes megmérettetést, mivel az ő miniszterelnök-jelöltjük – aki egyébként a párt demokratikus működése miatt egy 16 fős testület – csak rollerrel közlekedik, ráadásul több nő is van köztük, akiknél a farokméret-csata is hátrányt jelentene.

A legnagyobb érdeklődés érthetően a farok méret összehasonlítást kíséri. Ennek lebonyolításához az adott párthoz közelálló – jelen esetben térdelő – politológusok fogják felszopni a jelölteket, akiknek erektált hosszát Baló György fogja saját maga megmérni az Országos Választási Bizottság által hitelesített centivel.

Az MSZP szerint Baló György jelenléte ebben a fontos vitapontban nem lenne szerencsés, Mesterházy Attilát inkább Mészáros Antóniával méretnék meg. Szijjártó Péter is jelezte kételyeit a pénisz alapú megmérettetés miatt, mert szerintük az MDF miniszterelnök-jelöltje, Bokros Lajos, jelentős előnnyel indulna ezen, mivel a Frizbiben nyújtott táncos teljesítménye óta teljes magasságában kéne megmérni.

1 KOMMENT