A fél évig tartó kutatás szerint kész csoda, hogy vannak még norvégok – áll a Fideszen kívül mindenki mástól független Századvég kutatási eredményében.

laza janos.jpg

A Századvég Alapítvány közleménye szerint amikor a norvégok megtudták, hogy komoly tétje a férfi hímivarszervek méregetésének, pénzzel és civil pályázatokkal is próbálták megvesztegetni a magyar kutatókat, nehogy kiderüljön szégyenteljes titkuk. “Hideg is van és a pöcsünk is kicsi. Ez van” – nyilatkozta lemondóan Norvégia.

A kutatás hivatalos eredménye szerint a norvég péniszméret a “gyakorlatilag nem mérhető” kategóriába esik, de ebbe esik a magyar is, csak a másik véglet felől: annyira hatalmas.

25 KOMMENT

  1. Örülök neki, hogy Magyarország ebben is jobban teljesít, de nem a méret számít! Az én feleségem nem a méretembe szeretett bele, hanem a Magyar Népköztársasági Érdemérembe, amit a szocialista hazánkért való munkámért kaptam! Sajnos ma már nem adnak ilyen kitüntetéseket, a mai fiatalokat már nem érdekli a közösségért való munka, most az a menő, aki a legnagyobb hülyeséget találja ki! Az elmúlt nyolc év ultaliberális oktatáspolitikája vezetett ide! Ezért is nagyon fontos, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr újra rendet tehessen az országban, kérem ne akadályozzák a munkájában!

    #kitüntetés #ezekamaifiatalok #elmúltnyolcév #viktormajdrendettesz

  2. Egy másik kutatás szerint a férfiak az autójuk teljesítményével kompenzálják a kis péniszméretüket.
    Lázár Jánosnak 400 lóerős Audi S8-asa volt…

  3. orbánnak speciel azért nagy a fasza (állítólag), mert sokan szopják. matolcsyé dettó. Ugye ott van a helgácska, aki annyira kiszopta neki, hogy nem győztek elhatárolódni tőle a végén. Mondták is neki, helgácska, fogazol, hogy basznám telibe a kurva anyádat. Ezért fel kellene állítani az ország közepén egy nagy gránit faszt, és azt kinevezni orbán faszának, hogy aki szopni akarja, az oda elzarándokolhasson. Mert a miniszterelnöké lényegében cafatokban lóghat, hiába, ekkora strapára nincsen az felkészülve. Baszod.

  4. Szerintem a különbség leginkább abból adódhatott, hogy a Századvég világhírűen objektív kutatói a norvég királyné péniszméretét vetették össze Lézer János teljes testmagasságával, akin ráadásul magasított sarkú Luis Vutton lábbeli volt, ezzel is hozzájárulva Magyarország jobban teljesítéséhez.

    Valamiért egy idézet jutott eszembe erről a hírről (biztosan csak pillanatnyi elmezavar): “Szerénység!, szerénység, elvtársak! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység…” – Bástya elvtárs

  5. A legújabb hivatalos magyar állami orvosszakértői vélemények szerint a norvégok pöcse jelentősen növekedhetne attól az orgazmikus élménytől, amit akkor élnének át, ha a Norvég Alap támogatási pénzét ezután ők is egyenesen a CÖF számlájára utalnák, amely szervezet aztán – a többi támogatáshoz hasonlóan – teljesen ideológiamentes módon, pártsemlegesen, a politikától teljesen függetlenül osztaná ezt el a civilszervezetek között.
    “Amíg a CÖF-el nem találkoztunk, mi is kis pöcsök voltunk”, nyilatkozta erről a kormányszóvivő. “Amióta a CÖF-öt használjuk, valamennyien méretes nagy f… férfias személyiségek lettünk.”
    “A norvégok meg, ha nem értenek a szóból, és továbbra sem tisztelik a magyar emberek férfiasságát, fjorduljanak fel az olajukkal, a gázukkal, meg az összes pénzükkel együtt! Egyébként is az összes hatalmas fasz…esztároló tartályunk kivan már ezekkel az európai mintaállamokkal, ha sokat ugrálnak, és nem adják meg a gigantikus szerszámunknak a kellő tiszteletet, a végén még a pénzüket is csak megvető tekintetünk kíséretében, a szégyenüktől lesújtottan, szemlesütve adhatják majd át.” – ismertette a szóvivő a magyar kormány hivatalosan orvosilag még nem minősített álláspontját.
    Az ellenzék a kérdésben egyelőre nem nyilatkozott, kiszivárgott hírek szerint még a pöcsméregetés fázisában tartanak. De ha végre eldöntik, ki a legnagyobb faszállító nagyvállakozó azon az oldalon, mind a magyar kormány, mind pedig a norvég fúrótornyok alaposan megnézhetik majd magukat.

  6. Kerényi Imre, a Keresztény Művészeti Akadémia magánügye, legújabb, szinglifikás körben
    végzett magánjellegű kutatásai szerint, a magyar fasz átlagos mérete: 0,143 mSTD
    (millistádium), már amikor sikerült felállítania az elméletet ugye.
    Stádium, mert ezt a méretet, csak állami koncesszióban, az új magyar kormányzat hosszúság
    mértékegységgel kell, és szabad kifejezni.
    Fordítva is alkalmazható az átszámítás, például, meg lehet határozni az új magyar kormányt magyar
    faszban is, nem csak Ógörög stádiumban, de leginkább csak az előbbiben van értelme.
    Merugye, csupán szimpla számolással megállapítható, hogy hány faszból áll a kabin-et,
    mint nemileg homogén testület, mondhatni, legfelsőbb lobbi, a co-lomposok.

  7. Gratulálok! 🙂 Irodalmi nyelven sikerült megfogalmazni azt, amit én sajnos csak indulatosan és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal tudnék elmondani a témával kapcsolatban … mert tényleg “annyira hatalmas” !

  8. A felmérést 1500 norvég személyes szájba vételével készítette a Számbanvég.
    A kutatás eredményeiről Mráz Ágoston Sámuel úgy nyilatkozott, hogy a norvégok kétharmada elmenne.