Egyes területeken már most mutatkoznak a jelek.

A választások után 30%-kal csökkentjük a gravitációt Magyarországon – jelentette be az újra aktivizálódott Gyurcsány Ferenc. A lakosság terheit másképpen csökkenteni nem tudjuk, de ezzel az intézkedéssel kevesebb élelmiszerre, üzemanyagra és gázra lesz szüksége egy családnak. – nyilatkozta az egykori kormányfő, amikor nyugdíjasok előtt beszélt.

A tervezetet az MSZP szakértői dolgozták ki, ám a tömegvonzás törvénye 2/3-os, így konszenzusra lesz szükség annak elfogadásához. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője cáfolta azt a sajtóértesülést, mely szerint ők keresztbe szeretnének feküdni a javaslatnak, csupán arról beszélt, hogy álláspontjuk szerint nagyobb arányú csökkentés is elképzelhető lenne.

Hiller István miniszter elmondta, hogy a jövőben tervezik az egykulcsos fizikai állandók bevezetését, amelynek segítségével esélyegyenlőséget teremthetnek a szellemileg kihívással küzdő diákok számára. Januártól a Boltzmann-állandó, a π és a nehézségi gyorsulás is egységesen 3 lesz. Az eltéréseket egyelőre a kormány rászorultsági alapon járó támogatásokkal kompenzálja.

5 KOMMENT

  1. Ha a π értéke 3.141592… -ról 3-ra csökken, az elektromosság és a gravitáció ponttöltések közt mérhető ereje nő.

    Tehát amit az egyik oldalon csökkentenek, azt a másikon növelik: ősi Gyurcsány-szokás.