Nehéz idők járnak rá

Jobbikhoz közeli forrásaink szerint mailer démon szállta meg Pörzse Sándort, ennek köszönhető a korábbi napokban Bayer Zsolttal nyílt levélben, majd Vona Gáborral Facebook-on folytatott vita. 

Pörzsére valószínűleg egy MSZP-s sámán küldte rá a démonokat egy lakossági fórumon. Független démonológusok szerint egy négyes kategóriájú ártódémonról van szó, amely az alvilág hierarchiájában közepes helyen áll, ugyanakkor rendkívül nehéz eltávolítani abból, akit megszáll. Informátoraink elmondták, hogy Hegedűs Loránt már megkísérelt egy démonűzést, de mivel református, ez nem sikerült neki. Pörzse ismerősei aggódnak a népszerű médiaszemélyiségért, mivel egyre újabb és újabb leveleket ír, látják, hogy egyre fogy ereje az eposzi méreteket öltő küzdelemben.

A démontámadások egyébként viszonylag ritkák hazánkban. Korábban Pálffy Istvánt támadta meg egy részegség démon, amelynek hatására úgy tűnt, mintha nem józanul vezetné a TV2 Jó estét, Magyarország! című műsorát, Kiszel Tündét pedig a Szentlélek látogatta meg több, változó férfi formájában, akitől lánya született.

2 KOMMENT

  1. NEM KELL A PÖRZSÉT BÁNTANI,BETEGET NEM ILLŐ MACERÁLNI, SZEGÉNYNEK VALAMI AGYKÁROSODÁSA LEHET. BARÁTJÁNAK NÉZTE,AKI KI AKARTA FÚRNI,FIZETÉSEMELÉST KÉRT A FŐNÖKÉTŐL, AMIKOR AZ KI AKARTA RUGNI, S ELMENT AKKOR, MIKKOR ÉPPEN MEG AKARTAK TŐLE SZABADÚLNI.
    EZ MIND IGAZ, DE AZ ÁLHÍR CSAK AZ UJSÁGÍRÓKNAK KÖTELEZŐ, AZ OLVASÓK MONDHATNAK IGAZAT.
    BOCSÁNATOT KÉREK A NAGY BETŰKÉRT, ROSSZÚL LÁTOK.A HÍRCSÁRDA LEHETNE OLYAN UDVARIAS AZ IDŐSEBB OLVASÓKKAL, HOGY NAGYOBB BETŰKKEL ÍR, MÁR TÖBB ÉRDEKES CIKKET NEM OLVASTAM VÉGIG, MERT MEGFÁJDULT A SZEMEM