Még kissé visszahúzódó, de hamar otthonra lel majd nálunk.

Tavasszal új lakóval gazdagodik a Fővárosi Állat és Növénykert. A Moishe nevű hím zsiráf egyenesen Tel-Avivból érkezett Budapestre.

Egyelőre még egy kicsit félénk, de ez érthető, hiszen még kamaszkorban van, alig egy éves. Ráadásul a környezetet is meg kell szoknia. De jó lesz neki itt, bízom benne.” – árulta el a nevét és arcát sem vállaló állatkerti emlősgondozó. Nem titkolt célja az Állatkertnek, hogy a jövevény legyen a párja a New Yorkból tavaly “iderepült” másfél éves nőstény zsiráfnak, és remélhetőleg hamarosan sok kis zsiráffal fogják megörvendeztetni a látogatókat.

Annyit tettek még hozzá a sajtótájékoztatón, hogy az állat szombaton nem lesz látogatható, de egyébként minden nap várja az érdeklődőket.

3 KOMMENT

  1. Addig eljutottam, hogy a zsiráf zsidó, vagy a zsidók zsiráfok, de miért is? ezt már több hírben is elsütöttétek, nyilván nem lehet megunni, de legközelebb jelezhetnétek, hol kell röhögni. Egyébként úgy általában jók a poénok, de a zsidófobiátokat vagy hanyagolni kéne, vagy színvonalasabban művelni, mert ez a része még gyenge a hírcsárdának.

  2. Én inkább úgy vettem, hogy ezeknek zsidófóbia-fóbiájuk van, ami bár kettős tagadásnak/fóbiázásnak tűnik, mégsem egyenlő a zsidózással. Ez a zsidesz, zsindex, zsindely dolog egyébként már fárasztó, helyes, ha ennek odabasznak.