Benyújtották a munka törvénykönyvének új módosítását, mely szerint minden dolgozónak kötelessége lesz évi plusz 400 órában szexszel is fizetni bizonyos juttatásokért és szolgáltatásokért.

audi bilincs

Az úgynevezett szexrabszolgatörvényt alkalmazni kell vállalkozások indításánál, közmunkák vagy koncessziók elnyerésénél, de az orvosi ellátás, az óvodai vagy a bölcsődei helyek, illetve építési engedélyek elbírálásának is ez lesz a feltétele.

A törvény nagy szabadságot nyújt, a sima szeretkezés mellett orális szexszel, vagy a szado-mazo elemeit kölcsönvéve nyilvános megaláztatással, megszégyenítéssel és taposással is teljesíteni lehet a 400 órát, de egyesek letudhatják fojtogatással is.

A módosító bizonyos ajánlásokat is tesz, például a kutyapózra, amikor egyszerre lehet lemenni kutyába és hátulról beengedni a lőcsöt, ugyanakkor korlátoz is, hisz nincs kollektív szerződés, és csak a munkavállaló utólagos beleegyezését fogadják el.

A kormány lehetőségeihez mérten próbál segíteni, ingyenes szopóálarcot és öklözőgépet ad, valamint létrehozza a Nemzeti Kokain Alapot (NKA), hogy ezzel is kedvet csináljon a plusz órákhoz.

A szakszervezetek még vizsgálják a törvényt, a győri Audi vezetősége azonban jelezte, hogy sztrájkba lépnek, hisz őket már évekkel ezelőtt megszopatták a telekárakkal.

5 KOMMENT

  1. Köszönjük a Miniszterelnök Úrnak a törvényt! Éljen a keresztény szabadság! Hazaszerető honfitársaim, senki se felejtsen el október huszonharmadikán részt venni az újabb fülkeforradalomban és a Miniszterelnök Úr jelöltjeire szavazni!

  2. Eközben valahol a Földön:

    “A német Spiegel szerint Magyarország meg akarta vétózni, hogy az Európa Unió figyelmeztesse Recep Tayyip Erdoğan török elnököt és kormányát a szíriai invázió következményei miatt. A közös deklaráció végül megszületett este fél nyolc előtt. A Spiegel szerint a magyar fél nem indokolta meg a vétót, pedig több ország is magyarázatot várt tőle, de aztán délután elkezdődött az invázió.
    A cikkben megszólaltatták Jean Asselbornot, Luxemburg külügyminiszterét, aki azt mondta, hogy nem lehet tartani azt a helyzetet, hogy “Magyarország minden egyes alkalommal blokkolja az Európai Uniót”.

      • Sajnos az USA elnöke nem lehet, de az EU is nagy falat lesz. Tudod, miért nincs Orbánról szexvideó?
        Csak egy magyarázat, hogy nem telik Anikó Gyeséből:
        “A perek miatt Berlusconi külön levelet írt a partikra rendelt nőknek, hogy nem tudja tovább eltartani őket. Az olasz ügyészség számításai szerint a volt olasz kormányfő 2009 és 2013 között 2 millió eurót (több mint 600 millió forintot) költött azokra a lányokra, akik rendszeresen látogatták Silvio Berlusconinak a Milánó közeli Arcoréban levő villájában rendezett partikat. Idén meghalt az egyik nő, aki tanúskodott az ügyben, Imane Fadil szervezetében radioaktív anyagot találtak.”