A hatóság szerint az utasok már megszokták a füstöt, felesleges a folyamatos óvatoskodás.

Ég a metró, ég

“A karácsony amúgy is a füstről és a tűzesetekől szól, felesleges az állandó pánikkeltés még a metróban is” – hangzott el a rendkívüli Kormányinfón, amelyet Lázár János egy lángoló metrókocsi előtt tartott. A Kormány az NKH határozatával egyidejűleg döntött a hármas metró útvonalának titkosításáról, mivel az állomásnevek bemondása megkönnyíti azok dolgát, akik katasztrófaturistaként posztolgatnak az égő szerelvényekből. Ezután Szalóczy Pál fogja személyesen elhallgatni a megállókat, így célszerű lesz számolni.

A BKV sajtóosztálya szerint az ünnepi hangulathoz hozzátartozik a kocsik meghitt parázslása, hiszen a főváros lakosai már megszokhatták a fényvillamost, így a csillagszóró metró is pozitív fogadtatásra lelhet. A Katasztrófavédelem illetékesei is örültek a döntésnek, hiszen így több idejük jut a karácsonyfatüzekre.

Tarlós István elmondta, hogy a metrószerelvények a leégés után biztonságosabbak lesznek, hiszen már nem marad rajtuk éghető anyag. Oroszországból a leégett kocsik helyett, új, füstgenerátorral és szikravetővel felszerelt kocsik érkeznek majd, amelyek továbbra is biztosítják a főváros utazóközönsége számára a megszokott izgalmakat.

9 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Remegő kézzel, könnyeimmel küzdve írok most a Miniszterelnök Úrnak! Megjött az utalvány, megjött a Miniszterelnök Úr levele! Végre valóra vált az imádság, Isten megáldotta a magyart jókedvvel, bőséggel! Balsors akit nyolc éve tép, hozott rá víg esztendőt! Aki kétségbe vonta, hogy Magyarország jobban teljesít, annak most itt a válasz, itt a kezemben az utalvány! Aki sajnálja a Miniszterelnök Úrtól a Budai Várat, aki sajnálja a Miniszterelnök Úr fejéről a Szent Koronát, az erre mondjon valamit!

  2. Én már láttam a hármas metrót egy alternatív útvonalon, kemtrél helyett húzott maga után néhány utast, akiknek szikrázott a szemük. A kocsi csillogva forgott körbe, mint egy diszkógömb. Ki volt írva rá, hogy tanulójárat, de a tanuló lekéste, mert nem vezette senki.

    • Szörnyű, milyenek ezek a mai tanulók! Mindig csak a liberális nyugatmajmoló hülyeségek érdeklik őket, biztos ez is bele volt bújva a telefonjába, azért késte le a metrót! Hova tűnt a pontosság, hova tűnt a szorgalom, hova tűnt a tisztelet? Ide vezet, ha pedagógosok vannak az iskolákban, ki kéne toloncolni az összeset az országból, tanítsák más népek fiait hülyeségekre! Egy nyujorki magániskolában bezzeg nem akarnának sztrájkolni, nem járnának tüntetgetni, nem panaszkodnának a fizetésre! Felháborító, hogy mindig csak a magyar kormányt bántják!

      #szörnyű #ezekamai #majmol #pedagógosok #toloncojjákki #nyujork #mindigamagyartbáncsák

  3. Indul a Zrinyi 2026 honvédelem és haderő fejlesztő program, amelybe a világon elsőként helikopteres ejtőernyős vaddisznó kommandót integrálnak a Magyar Honvédségbe! Első körben 50 vaddisznót képeznek ki és vetnek be a budai Cinege utcában.A vaddisznók kadét beosztást kapnak és Guinness Rekordok könyvébe is jelölik a kommandót. A program pénzügy fedezetét a Buda Cashnél kezelt mintegy 20 ezer honvédségi dolgozó Honvéd Egészségpénztári pénze fedezi, ezért felmerült a helikopterek helyett katapultos életpálya model bevezetése is a vaddisznóknak. Schmitt Pál és Simicskó István megtekintette látcsővel az első bevetést, és a hátsókonyha kertben az első vaddisznót Lovagkereszttel tüntette ki és el!

  4. Figyu, a legújabb sikerekről kellene szuperhírt gyártani:
    “A jövő évi bruttó finanszírozási igény 7844 milliárd forint lesz, amiből 1166 milliárd friss hitelfelvételt jelent, a maradék 6678 milliárd forint a lejárt tartozások megújítását szolgálja – jelentette be Varga Mihály
    Dejó, hogy csak 1166 milliárd forint új hitel lesz !!!