A döbbent orvosok egyelőre még a magyarázatokat keresik.

elo beteg

Egyszeri esettel állunk szemben, a belső vizsgálat még tart, az ügyben érintett orvosokat pedig egyenként vetjük audit alá. Ilyen többet nem fordulhat elő” – nyilatkozta a sajtónak a budapesti Pol Pot Oktató és Módszertani Kórház vezető főorvosa, Dr. Halmati Lajos. Hozzátette: elbocsátásokra is sor kerülhet.

A szóban forgó beteg mandulagyulladással került a fertőztető osztályra még hétfőn, és a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint még mindig életben van, állapota egyáltalán nem válságos, sőt.

Az intézmény szóban forgó osztályáról átcsoportosították a higiénia fenntartásához szükséges összes eszközt és fertőtlenítőszert.

6 KOMMENT

  1. Júj, júj, júj, jaj, jaj! Ilyenhez legközelebb tegyétek ki, hogy csak érzéstelenítővel olvasható!
    Elbaszott jó! Szóval találó. Amíg persze bele nem kerül az ember ebbe a szarba.

  2. Ide vezet, ha jó dolgukban már nem tudják, mit csináljanak a fiatalok! Be kéne tiltani az összes nyugatimádó amerikai fisztnessz meg velnessz őrületet, akkor nem lenne ilyen pobléma!

    #jódolgukban #fiatalok #tilcsákbe #nyugatimádó #pobléma

  3. Hmmm.. Nem egyedi eset ám.. Én minden reggel, mikor bemegyek dolgozni szembesülök ezzel. Az élő betegek ott sétálnak a folyosón. Néha vissza is köszönnek. Bár exites beteggel is találkoztam már. De ők többnyire alszanak.

  4. Ez már haladás.A szocialisták alatt még kórházat se lehetett találni.Amelyik működő képes lett volna és nem privatizálták.A gyógyszertől a budipapírig mindent a betegeknek kellett bevinni magukkal.