A magyar jégkorong-válogatott fiatal kapusán semmi sem jut át, így a migránsok sem – érvelt Kovács Zoltán kormányszóvivő.

201605-adamvay

„Magyarország déli határát a nyáron is elözönlik majd a hazánkon átutazni kívánó menekültek, ellenük még a fokozott ellenőrzés és a kerítés sem nyújt megfelelő védelmet” – indította pénteki sajtótájékoztatóját a kormányszóviő. Elmondása szerint a megfelelő megoldás Vay Ádám lehetne, aki egy személyben levédené a kérdéses határszakaszt.

„94%-os hatékonyságával megszűrné a hazánkba érkezőket, ráadásul játszott az Egyesült Államokban is, úgyhogy biztosan jobban tud nálunk angolul. Eh?”– indokolt a kormányszóvivő.

13 KOMMENT

  1. Megint első vazzeg!! Nem lesz ennek jó vége.
    Már építik is a Makovecz hűtőgépházalkat, amivel lejegesítik a jugó határt.
    A rendőrök rolbákkal (tod, az a jégfelújító jármű) járőröznek majd.
    Jugoszlávia – Magyarország, 170 000 : 121, az első harmadban.

    • Én megmondom, merre megy: ELŐRE, RENDÜLETLENÜL!!! A kisvasút is, mint a gyorsnaszád, előre halad az illiberalizmus útján, hiába támadják dolgozó magyar népünket a tőkés hatalmak, a forradalmi Párt az imperializmus elleni szakadatlan szabadságharc révén megvédi a forintot, megvédi a kisvasutat, megvédi a rezsicsökkentést!

      #úttörőneklennijó

  2. Gyanús szerkezetet találtak az Old Traffordon a Manchester United és a Bournemouth mérkőzése előtt az angol bajnokság utolsó fordulójában. A szerkezetet az egyik mellékhelyiségben találták meg. Egy csőhöz erősített telefon volt benne, amiről vezetékek lógtak. Az egyik vezeték piros, a másik kék volt. Volt egy zöld vezetéke is, de az a kijelzőhöz vezetett, amelyek nagy piros számok futottak 100-ról nullára visszafelé. A szenvedélyes mozilátogató biztonsági szakemberek később „hihetetlenül élethűnek” írták le a talált szerkezetet. Sokáig vacilláltak, hogy a kék vagy a piros vezetéket vágják-e el, s mivel nem tudták eldönteni, felrobbantották a szerkezetet a stadionnal együtt. Újjáépítésére egy magyar stadionépítő cégtől kértek árajánlatot.

  3. Kedden és szerdán ülésezik az Országgyűlés, és a tervek szerint betiltják az Ubert. Csütörtökön és pénteken szintén ülésezik az Országgyűlés, és a tervek szerint betiltják az összes európai repülőjárat indulását (Liszt) Feri hegyről és érkezését oda, mert a magyar taxisok ezt a feladatot sokkal hatékonyabban el tudják látni a repülőtérre vezető utak lezárása után. Szombaton és vasárnap az Országgyűlés azért ülésezik majd, hogy megvitassa, érdemes-e fenntartani Feri hegyet a maradák pár járatért, amelyek könnyen átállíthatók a szomszédos országok repülőtereire, ahová a magyar utasok kényelmesen eljuthatnak magyar taxikkal. Hétfőn és kedden a engerentúli magyar taxiszolgálat létrehozását vitatja meg az Országgyűlés.

  4. Az ilyen hülye, nemzeti kultúra romboló hírek miatt van az, hogy a földrajzból felmentett népesség azt hiszi, hogy a Mississippi Magyarország déli határfolyója.
    Merugye Vay Ádám oda megy kapuőrnek, agyelszívásilag. A Minnesota Wild stadionja Saint Paulban (Minneapolis) a Mississippi partján van.
    Szurkolótársak, énekeljük el a himnuszot neki! Is!
    Ne az amcsit, marhák, hanem a magyart! Raj-ta: Isten áld meg….
    Levezetésnek egy posztgraduál földrajzi ének a múlt század harmadik harmadából:
    https://www.youtube.com/watch?v=jZEPIpTpoPs

    • Messze túl a kék hegyen van az Amazona,
      Ott él a kovboj, a préri vad fia.
      Boldogok az emberek minden kis tanyán,
      A lányok csüngnek a férfiak nyakán.

      Ó, óóó, drága Mexikó, bátor büszke nép!
      Éles a szemük, biztos a kezük,
      Vígan folyik a véééér.