A 9,8 millió magyar részvételével végzett reprezentatív közvélemény-kutatás szerint 98,7% szívesebben bízná a gyermekét egy veszett sakálra, mint hogy taxiba üljön.

az uberert
Néhány renegát taxis az Uber mellett tüntetett

A 18-40 éves korosztály tagjainak 84,5%-a inkább kapna el egyszerre három súlyos nemibetegséget, mint hogy a Ferihegyről taxival jöjjön be a városba. A gyermekes szülők kétharmada pedig azt vallotta, hogy előbb látná, amint rozsomákok lassan, módszeresen széttépik gyermekét, mint hogy taxiba üljön. Ami pedig a gyerekfelügyeletet illeti: a döntő többség véli úgy, hogy egy rühes, veszett sakál is jobb dadus lenne, mint egy budapesti taxis.

A társadalmi elfogadottság toplistája pedig így néz ki:

  1. Unikornisok
  2. Tanárok
  3. Pékek
  4. Orvosok
  5. Adolf Hitler
  6. Kankó/Neuorszifilisz
  7. Betegállományban lévő taxisok
  8. Politikusok
  9. Galambok
  10. Taxisok
  11. Berki Krisztián

4 KOMMENT

  1. Pucér fogat villantott Iránban egy mérges egyetemista lány, akit az álszent iszlamista nőellenesség dühített fel! A Forradalmi Gárda büntetésül kihúzta a lány méregfogát.

  2. SZIJJÁRTÓ VISSZASZÓLT CLINTONNAK: NEM SÉRTEGETHETI A MAGYAROKAT! Szíjjártó ezenkívül előírta az Egyesült Államoknak, hogy júniustól havi 100 milliárd dollárral kell segítsék turultojásos kis hazánk MNB alapítványait, az amerikai újságok, folyóiratok csak pozitív hangnemben és fokozott tisztelettel írhatnak Magyarországról, intézményeiről, polgárairól és köztisztaságáról, és Amerikában legyen munkaszüneti nap augusztus huszadika, huszonegyedike és huszonkettedike.