A taxisok újabb követelését teljesíti a kormány, továbbiakról pedig tárgyalnak.

tarack taxi
Képünk csupán illusztráció

A jogosítvány és az autó bevonása után újabb szankciókkal sújthatja a kormány az Uber-sofőröket: gyermekeik állami gondozásba való adása mellett várhatóan az Ubert utasként használók szerveit nyilvántartásba veszik és bármikor felhasználhatják, ha egy fővárosi taxisnak arra szüksége van, még ha csak illegális szervkereskedelem céljából is.

Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára szerint ezek a követelések nem állnak ellentétben a ténnyel, hogy Magyarországon már bizonyos feltételek teljesülése esetén is lehet legálisan Uber-sofőrként dolgozni.

A kúva annyát, tilcsák ki már az überet az internetből, vagy mi a fasz lesz, lezárjuk a várost mindennap” – nyilatkozta Jocó, tiszteletbeli zsírnyakú taxis, magánvállalkozó.

(A videó is csupán illusztráció)

5 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnök Úrnak, hogy megbünteti az illegális tevékenységet végzőket! Akkor is meg kell büntetni őket, ha legálisan végzik! Javaslom, hogy a fogukat is törjék be, és foglalják le a benne található aranyat! A ruháikat is foglalják le, aztán adják el őket rabszolgának Szomáliába! Ha még él az anyjuk, őt is adják el, ha már nem él, foglalják le a sírjáról a márványt!

    Amikor még fiatal voltam, nem volt olyan, hogy valaki a kütyüjéről hívott magának fuvart! Most se lehessen!

    #kösz #tilcsákbe #fosszákki #mostselehessen

  2. Szerintem ez nem is álhír! Kérdés az, hogy a Sunjoy Development, a Durion Services, a Whitestone International, a Novum Asset Management, a Trewfield Corporation fogadja majd örökbe őket?