Az eddigi áldatlan állapoton szeretnének változtatni, ami a Puskás Akadémia kiesését is okozta.

A Puskás Akadémia focicsapata kiesett az NB I.-ből, a Vasas az utolsó forduló, utolsó percében rúgott gólja miatt. De a kiesésen nem is lehet csodálkozni, hiszen a felcsútiaknak embertelen körülmények között kellett helytállniuk, hiszen csupán 6 edzőpálya, egyetlen új stadion, egy alig elkészült 900 milliós kisvasút és 10 milliárd forint állt a rendelkezésükre.

A csapat érthetően letört, és a vereségért kapott többmilliós jutalmak, luxuskurvák és Erdő Péter áldása sem tudják kárpótolni azt az örömet, amit az NB I. utolsó helyén átélhet az ember.

A szakemberek azonban már megtalálták az okokat, amik a vereséghez vezettek: “Eddig minden játékosunknak egyetlen stadionban kellett játszania, és ez megnehezítette a mozgásukat, folyton egymásba botlottak. Ezért csak az lehet a megoldás, ha mindenki kap egy külön stadiont. 11 stadionnal már megállíthatatlanok leszünk! “ – mondta el Szíjjártó “Nem Szijjártó Péter rokona” István vezetőedző a könnyeivel és a bankszámláján lévő magas összegek értelmezésével küzdve.

Helyhiány miatt az új stadionokat már csak egymásra tudják építeni.
Helyhiány miatt az új stadionokat már csak egymásra tudják építeni, így a világ legnagyobb stadion-pláza komplexuma jön létre.

13 KOMMENT

  1. Átírják a Bibliát, új fejezettel bővítik, melyben Orbán Viktor tettei fejtik ki röviden.
    A legszemélyesebb közügy prófétája nem tart igényt jogdíjra! A régi Bibliákat bezúzzák illetve ingyenesen újra cserélik!

  2. Ezüstróka telepet vett Mészáros Lőrinc, hogy a helyi bundaigényt ki tudja elégíteni!
    Mellékesen megjegyezte az NB1 megreformálása után a PAFC nem esett ki! A magyar reformok működnek!

  3. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnök Úrnak mindazt a sok stadiont, amellyel a Miniszterelnök Úr elhalmozza a dolgozó népet! Amikor még fiatal voltam, nagyon sokat futballoztam! Egyszer még egy gólt is rúgtam! Azok voltak a régi szép idők! Elég baj, hogy a mai fiatalokat nem érdekli a fotball, a Felcsút is azért esett ki, mert edzés helyett biztos megint a kütyüjeiket nyomogatták a kis taknyosok! Ide vezetett az elmúlt nyolc év hazaáruló ultaliberális oktatáspolitikája!

    #kösz #régiszépidők #ezekamaifiatalok #taknyos #elmúltnyolcév

  4. Orbán Viktor összeszedhetné a bátorságát és végre kimondhatná, hogy építsünk végre egy Téli Palotát. A nép majd pár év múlva beveheti, de addig lóháton bejárhatná minden termét. Naponta többször is.