A Külügyminisztérium emellett don’t-come zónaként is megjelölte az ország egész területét, a külföldi utazási irodák tudomásul vették a döntést.

201603-nogo„Magyarországon amellett, hogy minden rendben van, a rendőrség elveszítette az uralmat: fényes nappal, terrorkészültség közepette rabolnak bankot a fővárosban, részeg franciák törnek be a Parlamentbe, leáll az oktatás, az önkormányzatok pedig nem képesek ellenőrzésük alatt tartani a kórházakat” – áll a tájékoztatás a kvota.kormany.hu oldalon. A Külügyminisztérium ezért no-go, valamint don’t-come zónaként jelölte meg egész Magyarországot, vagyis álláspontjuk szerint jobb lenne, ha senki sem tartózkodna az országban.

„Magyarországra 2015-ben több mint 35 millió turista érkezett – ez azt jelenti, hogy konzervatív számítások szerint is 45 millióan vagyunk az országban, ez 2020-ra már 200 millió is lehet” – sorolt egymás után számokat a honlap, ami szerint ezek a számok messze magasabbak, mint a magyar minimálbér.

Kérdésünkre a Külügyminisztérium sajtósa azt is elárulta: a közeljövőben go-go és po-go zónákat is kijelölnek, és a biztonság kedvéért a Mészáros és Mészáros Kft. mindenhová falat épít, mert „a mai világban máshogyan nem lehet”.

3 KOMMENT