A korrupció elősegítésére, közbeszerzési mutyikhoz és sikkasztáshoz is kiváló lesz az MNB által hamarosan kiadott új 50.000-es, 100.000-es és 1 milliárdos bankjegy.

nemkozpenz.jpg

Új fizetőeszközök bevezetését tervezi az MNB. Mint közleményükben írják, a 10- és 20 ezer forintos bankjegyek alkalmazása megnehezíti közpénzek jellegevesztését okozó tranzakciók lebonyolítását, ezért olyan nagy címletű, kifejezetten “NEM KÖZPÉNZ” pénzt hoznak forgalomba, ami jobban elősegítheti a korrupciós ügyeletek, közbeszerzési mutyik és hasonló nemzetgazdasági folyamatok lebonyolítását.

Lapunknak sikerült megszereznie némi kenőpénzért az MNB egyik alelnökétől a bankjegyek grafikai tervét. Az új 50 000 forintos nemközpénzen Matolcsy György egyszemélyes Laokoón-csoportként győzi le a Moody’s-t, amelynek emberei halálsikolyok kíséretében nyilvánítják Magyarországot AAA-sra.

A 100 000-esen az alkotmányosságot megtestesítő allegória szerepel. Ezen Kubatov Gábor Erdősi Lászlónénak ajánlja fel a vasárnapi népszavazásról szóló beadványt, miközben kisiskolások a kormányablakról szóló verset mondják fel hetedik órában a hattyúvá vált Balog Zoltánnak, akinek a talpára jól olvashatóan Bayer Zsolt neve van tetoválva. Az 1 milliárdos bankjegyen Orbán Viktor áll nem létező alcsúti birtokán, ahol angyalok hada veszi körül és Ákos DJ-zi neki a háttérből a székely himnuszt.

A nemközpénzek már nyáron forgalomba kerülhetnek, és kizárólag az MNB által üzemeltetett alapítványi borboltokban lesznek beválthatók.

13 KOMMENT

  1. @prof. dr. Caesar Napoleon: “A hamisitas elleni vedelem mennyire megoldott?”

    A hamisítás lehetősége biztosítva van, a nyomóklisék a pályázatok kiírásakor igényelhetők. Kikötés, hogy a bankjegyek sorozatszáma egyezen meg a beváltó tagkönyvének a számával. Aki a feltétel teljesülésén felül javíthatatlan (értsd: ordító) szemtengelyferdülést és azzal kapcsolatos kettőslátást tud igazolni, szociális rászorultsági alapon a névérték dupláján válthat be.

    Félig vagy teljesen vak kutyák tartóit további kedvezmények illetik meg, amennyiben hazai kutyafajtáról van szó. E kedvezmény igénybevételéhez labdarúgásban vagy valamelyik küzdősportban való jártasság igazolandó.

    Speciálisnak tekinthető a biankó-bankó, amelyen a névértéket a bankjegyet birtokló Kövér László töltheti ki. Újságírói kérdésre az Országgyűlés elnöke kifejtette, hogy
    – Csak… mert úgyse tehettek semmit.
    Hozzáfűzte továbbá, hogy sokat töprengett, hogy aláírja-e a törvényt, de hosszas önmarcangolás után arra a végeredményre jutott, hogy az kibaszott jó.

  2. Segítek a közlemény fordításában, mint a Magyar-Mongol Megbonthatatlan Testvériségi és Baráti Társaság miniszterelnöki biztosa:

    Parlament hangszóró “999 mongol tevék” vett részt a rendezvényen
    beosztva, a Parlament fog Ömnögov. Világ Elnökség teve nucleus szervezett akció, “mongol tevék 999” bejegyzés frissítse a világrekordot teve verseny területek a Dél-Góbi 1000. Ebben az összefüggésben a 1000 teve verseny, a “Konferencia teve pásztorok a Góbi régióban” teve tej és tejtermékek, teve gyapjú termék kiállítás, teve tisztességes, teve születése staféta viselkedés “, szép teve szép pár” verseny, a választott edények, teve kiválasztás által szervezett intézkedések.
    07 teve verseny tartott május 3., 1000, és nyitott a részt ezen a versenyen, 15 részt vesznek temeechid Dél Gobi aimag és soum. kísérő emberek úgy vélik, 1000 teve verseny mellett a Parlament hangszóró Hivatal és érdekeit.

    Mi tatarok mindig segít ujjaepites, ujra betelepites mogorisztán szivesen, mi testver Orbánkán! Is! – misszidzs Big Naródnaja Gural.

  3. @tobias2: Alcsútot és Felcsútot, nemzetstratégiai érdekből, Főcsútként egyesítette az 1800-as évek, azaz, az új, Rózsa féle időszámítás szerinti XVIII. századnak megfelelően kidekorált arcú, a felvilágosodást is tagadó, térségért felelős dupla miniszterelnöki nagyon biztos.

  4. Tisztelt Magyar Nemzeti Bank!

    Hálássan köszönöm a tisztelt Magyar Nemzeti Banknak, hogy alapítványok révén támogatja Hazánkat és Nemzetünket! Biztos vagyok benne, hogy a tisztelt Magyar Nemzeti Bank alapítványaiban jó kézben van a pénz, hiszen a Magyar Nemzeti Bankot Matolcsy György Jegybankelnök Úr vezeti, akit személyesen Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nevezett ki, ezért nincs felőle kétség, hogy megbízható, istenfélő jó hazafi! Felháborítónak tartom a neogyurcsányista baloldal károgását a közpénzi jelleggel kapcsolatban! Az alapítvány pénze az alapítvány pénze, már hogyan lehetne közpénz?! Soros György alapítványaival bezzeg nincs poblémája a nagyhatalmú balnyugati sajtónak! Őt miért nem vegzálják a sok pénze végett, miért mindig csak a magyart bántják??

    #hálássan #kösz #megbízható #gyurcsány #károg #soros #pobléma #báncsákamagyart

  5. Gazdagodási valuta, a rendszerváltópénz! Sivárpusztán az egyszarvú bakternál volt hívek ma is beszerezhetik! Svájci bankszámlák fedezik csak “hiteles” kommunistáknak!

  6. “a kormányablakról szóló verset mondják fel hetedik órában a hattyúvá vált Balog Zoltánnak, akinek a talpára jól olvashatóan Bayer Zsolt neve van tetoválva”

    Kész. Ezen a ponton szartam be a röhögéstől.