Sikerült megtalálnunk és beszélnünk a kislánnyal, akit László Petra akarata és tudta nélkül rúgott meg.

felrugott_kislany.jpg

Ishtar egy 12 éves átlagos szíriai kislánynak néz ki elsőre, aki, mint minden 12 éves kislány egy Barbi babával játszik dizshádosat, mialatt mi az interjúra készülünk. Nem tudjuk mire számítsunk, hiszen láttuk mi történt a videón és olvastuk, mit nyilatkozott László Petra a Heti Válasznak. De vajon hogyan élte meg mindezt a kislány?

HírCsárda: Milyen érzés volt, amikor megrúgott az operatőr néni?
Ishtar: Nem rúgott meg, én futottam neki direkt a lábának.

HCs: Micsoda? De hisz jó látszik, hogy te futsz, ő pedig megemeli feléd a lábát, és combon rúg.
I: Igen, mert ezt így tanultuk a kiképzésen. Én egy olyan csoportba jártam, ahol láb-terroristákat képeztek ki, az én feladatom pedig az volt, hogy kifejezetten operatőrökre menjek. De voltak lányok, akiket szakácsokra meg PR asszisztensekre treníroztak.

HCs: Tehát akkor László Petra ártatlan?
I: Ezt azért nem mondanám, mert ha valaki akarat és tudat nélkül tud létezni, és így rugdosódni, akkor az vagy be van szívva, vagy nagyon be van szívva.

HCs: De miért tetted ezt?
I: Soros György adta rá a pénzt. És ha Soros György pénzt ad, akkor te nekifutsz emberek talpának. Ez ilyen egyszerű.

HCs: De mégis, mi volt a cél ezzel, hogy egy egyszerű szélsőjobboldali hírportálnál dolgozó operatőr életét tönkretegyed?
I: Természetesen nem akartam tönkretenni, csupán ezzel akartuk elterelni a figyelmet a többiekről, akik közben megerőszakolták a nőket és tönkretették Kocsis Máté bácsi kedvenc parkját miközben rendőröket szúrtak le.

HCs: Úristen! Akkor ezek tényleg megtörténtek?
I: Persze, hát ezért jöttünk elsősorban. Plusz kaptunk ingyen kaját, ruhákat, meg a Tom és Jerry nézés a Keleti pályaudvaron, az is jó volt.

HCs: Most itt lenne a lehetőség, hogy jóvátegyed, amit Petra nénivel tettél. Mit üzensz neki?
I: Hogy viseljen stopslis cipő. Az jobban fájt volna. 

19 KOMMENT

  1. Magyar nép imágójába rúgott hatalmasat ez a gerinctelen jobber félállat aki mögött most felsorakozott a hazug csuti pocakmutyi médiája,el kell hitetni a hívőkkel nem jól látnak.

  2. Jobber félállatok nemzeti gerincesen reagáltak buktájukra,most már nem csak a Himnuszt kell tanulniuk hanem kell 1 láthatatlanná tevő palást is ha emberek közé mennek.

  3. Ez legalabb akkora marhaság mint amit a rugdoso beadott a sok hiszékeny reszkető embernek.Tudtommal nálunk senkit nem raboltak,erőszakolt meg még csak a nyakát sem vágták le egyetlen magyarországi lakosnak sem.Feleslegesen keltik a gyűlöletet meg a pánikot.Gazemberek,gyilkosok ,eroszakolok nalunk is vannak ,hiszen tele vannak a börtönök.Nézzünk szét a házunk táján,azutan gyulolkodjunk.!

  4. csak nem a torzonborz vanabi-dzsihádista bede a főhumorista ezen a mérsékelten vicces és mérsékelten normális világlátású, de ezt kompenzálva legalább egyre nyomorultabb oldalon, ami a használható fórumokról kitiltott toportyán-féle idiótáknak maradt már csak a gyűjtőhülye ?
    mert akkor már érdemesebb lenne visszatérni a villáminterjúkhoz.

  5. Petra néni antiiszlamista farmernadrágja felkeltette a kislány homoerotikus érdeklődését, és ez bosszantotta fel Petra nénit! Csak az ujjságok ezt nem merték eddig megírni!

  6. @Alfax: hová szeretnéd? add meg a koordinátákat!
    akkor kellett volna elgondolkozni, amikor több százezresével indultatok meg az országunknak, hogy mit csináltok, és kellett volna eszesnek lenni és ésszel csinálni… most már késő! nekünk is vannak jogaink a nyugalmas élethez.. főleg a saját hazánkban a saját földünkön! nem olyan fényes, de a saját földünkön, a saját házunkban! mi is vívtunk néhány háborút, és nem menekültünk el, hanem kiálltunk a hazánkér, a földünkért, és őseink nyomába léptünk. védjük ami a mienk.. nekünk sem rohant a legutóbbinál sem senki a segítségünkre, és aki mégis ment, az nem dobált köveket más ország karhatalmára! ezt add tovább a tieidnek! az első köszönöm helyett követelés és tüntetéssel rontottatok el itt mindent!!!! saját magatok hívtátok fel magatokra a figyelmet!!! HÁT NE SÍRJATOK!!!! jaj, és még mielőtt megvádolnátok, a fiam csak félig magyar, és az édesapja amíg élt nagyon szerette ezt az országot is, és szabadon gyakorolhatta kedve szerint a vallásotokat, így is szerettük! nem fajgyűlölő vagyok, ahogy egy magyar sem!!! csak válasz erre a tömeges megszállásotokra!!! még a fiam is döbbenten nézi, és hallani sem akar az apja örökül hagyott vallásáról, rólatok…. én meg ezt köszönöm!

  7. @Dobi65: sajnos, a riporternőt jelenleg az isis és néhány más szélsőséges iszlám csoport üldözi: vérdíjat tűztek ki a fejére! nem csak az állását és hivatását veszítette el! már ne haragudjon meg senki sem, de vérdíjat kitűzni valakinek a fejére azért, mert egy ilyesztő helyzetben nem megfelelően mozdult és azt túllihegni… ne mondja nekem senki, hogy ez a reális és humánus!!!!

  8. Szeptember közepén délután fél 2 körül a szegedi Pick gyár önkéntesei Szalámi Alejkum kiáltásokkal üdvözölték Röszkén a menekülteket. Az addig békés csongrádi menekültek ekkor “diszonóság” kiáltások közepette rájuk rontottak, az önkéntesek vérét megitták, szívüket nyersen megették. A szegedi József Attila Tudományegyetem arab tanszéke szerint a jóindulatú, de naiv önkéntesek tehetnek, illetve most már nem tehetnek, az egészről: akciózásuk előtt nyelvleckéket kellett volna venniük a tanszéken. A rendőrök is csak (levágott) fejüket ingatták.

    A tévétársaságok letiltották a vérengzés közvetítését, csak a látványtól sokkot kapott László Petra rugdalózását engedték adásba.

    A magyarokkal imígy vérszerződést kötött menekülteket aznap este a szegedi Allahu Ach Bár homokozójában tenoristák szórakoztatták a Kalasnyikov dallal: http://www.youtube.com/watch?v=4G–cV7twSA

    A bárból távozó ünneplő tömeg látták többen megállapították, hogy a menekültek homokosok.

  9. A horvátok tiltakoztak, mert a migránsok visszaküldött vonatán szemétnek és fekáliának álcázott magyar politikus menekülteket találtak! Egyben benyújtottak egy 30000 eurós számlát Szíjjártó Péternek…