A szegedi Pick-gyárban végrehajtott több mint 13 órás műtét az első ilyen volt a világon.

mullerpeterszalami.jpg

Tamás (16) és Patrik (17) egy osztálykiránduláson nőttek össze a szalámis szendvicsük mentén még 9 évvel ezelőtt. “Eddig nem okozott gondot az összenövés, de lassan ideje továbbtanulniuk, és nem várhatjuk tőlük, hogy ugyanazt tanulják ugyanott” – indokolt Irén, aki a szendvicset készítette még annak idején.

A beavatkozás mélyaltatásban történt és két orvoscsoport segítségével lehetett biztonságosan kivitelezni. A műtéthez használt orvosi lézer pedig piros volt.

Az eseményt dalban örökítette meg Müller Péter Szalámi.

5 KOMMENT

  1. ez így péntekre nagyon erős!
    nekem bejön.
    a hirdetés tényleg idegesítő, mondjuk én eddig némán tűrtem és megpróbáltam így élni, de jobb, hogy szóba került, szedjétek le!

  2. Nem várok harminc évet, el kell mondanom:
    Csányi Sándor megvette a Hírcsárdát.
    Mostantól csak ilyen húsipari izék lesznek megviccesítve.

    A háromezer szűzről, akiket a fővezér rendelt magának vasárnapra, de csak ötszázat sikerült összefogdosni, arról nem szabad szólni.

  3. Arról sem szabad viccelni, ami annyira titkos, hony már nincs is, és a nevét sem szabad kimondani, ami most az Uniónak nem tetszik, az is titok hogy mi a bajuk vele, de amit írkálnak róla egyesek az hamis és félrevezető.
    Oroszúl mondjuk minden nyilvános, akár otthon is lehet épíeni egyet, és az is ott van, hogy mennyiből, és mennyiért, és hogyan adták legutoljára, valami marhának.

    Ha már titok, akkor:
    A legközelebbi választásoknak, ami ugye titkos, logikusan, titkos lesz a végeredménye is.
    Örökre, de legalább ameddig élnek a győztesek.
    Ez még részeg paraszti ésszel is felfogható.
    Nemzetbiztonsági érdek, hogy ne legyenek terrorizálhatók az ország vezetői.