Szíriai, valamint palesztin menekülteknek juttatta el új telefonjait kipróbálásra egy Apple Premium Reseller.

kurd iphone.jpg

Az Iszlám Állam nevű szunnita terrorszervezet fegyveresei elől menekülő családok gyerekei szerint nagyon jó a telefon fogása, a nagyobb képméret pedig lehetővé tesz bonyolultabb szerkesztési és tartalom-előállítési folyamatokat, ez pedig esetenként feleslegessé teheti a laptop használatát. Az izraeli bombázásokban elárvult palesztin gyerekek pedig a megnövekedett pixelszám és az élénkebb színek miatt gondolkodnának el egy új Apple-okostelefon vásárlásán.

A telefon egyik összeszerelő-üzemében dolgozó kínai kiskorúak pedig arról számoltak be, hogy a nagyobb telefon azért is jobb, mert akkor is könnyű összeszerelni, ha már bedagadtak az ujjaik.

7 KOMMENT

  1. A hírből kimaradt, hogy az Orvosok határok nélkül segítői telefondoktor szolgáltatásba kezdtek, na és az iPhone elején lesz egy piros gomb egy bizonyos rakétasilóhoz.

  2. A legutóbbi kimutatások szerint a palesztin gyerek körében legnépszerűbb app a Wundertunnel és az OralHashTag, amelyet a bombázások miatt amputált kezű gyerekek szeretnek különösen.
    Az élelmezési problémákat és humanitárius katasztrófát az Apple marketingesei úgy igyekeznek megoldani, hogy a legújabb U2 album mellett magát Bonót is rátöltik a térség összes telefonjára. Bonóról köztudott, hogy a legájtatosabb világmegmentő/megváltó képei bizonyítottan étvágycsökkentő hatásúak.

  3. A palesztin gyerekeknek készült “Mártír leszel, vazze!” nevű alkalmazás GPS koordinátákkal rávezeti a felhasználót a legközelebbi Kalasnyikovra, majd egy úttervező segítségével megmutatja, hogyan jut el a legközelebbi izraeli iskolához, amelyre tüzet nyithat és a kialakuló tűzharcban azonnal a hetedik menyországba juthat, kiskorú szűzek közé. Allahu Snack Bár!

  4. @Štefan Začko: Drága Zacsek! Gratulálok fénysebességű olvasásodhoz. Két hónap alatt nemcsak, hogy elolvastad a hozzászólásomat, hanem összehoztad rá a választ is. Bár a mondatokat nagy betűvel szoktuk kezdeni, ez a hibád semmiség ahhoz képest, hogy viszont már tudsz zsidózni! Szerintem nem kell megmaradnod az első osztályban, nyugodtan kérelmezheted, hogy soron kívül engedélyezzék a másodikba iratkozásodat, mielőtt betöltöd a 16 évet és kirúgnak az iskolából. Csókoltatom szűz anyádat, aki a szomszédasszonytól kölcsönkért gyertától lett terhes veled.