De megláttunk egy mókust, és az sokkal érdekesebb volt.

201405-mokus.jpg

„Teljes mértékben kitalációnak és koholmánynak tartjuk a” – nyilatkozta  megismételt sajtótájékoztatóján a Kovács Béla-ügyről Vona Gábor, de ekkor egy nem várt esemény zavarta meg a Kossuth-téren tartott eseményt, ugyanis az egyik riporter egy mókust látott meg a tér közepén.

Fél órával később a Jobbik elnöke a megismételt sajtótájékoztatón elmondta: nagyon sajnálja, hogy az újságírók közül „senki sem kíváncsi a szavaira, mert”, ám mivel éppen ekkor nyitott ki egy közeli kávézó, és friss volt a kürtőskalács, a mondat végét csak a Gyöngyösi Márton Jobbik-képviselő várta meg, de ő is csak azért, mert nem tudta, mi az a kürtőskalács.

Az ügyről szerettük volna megkérdezni Vona Gábort, de éppen ismétlésről ment a Bayern-Real.

8 KOMMENT

  1. Igazából semmi mondanivalóm a téma kapcsán, de azért leírom, csak hogy tudjátok: Szevasztopol a Krím-félsziget délnyugati részén, a Fekete-tenger partján helyezkedik el. Éghajlata enyhe. A téli középhőmérséklet 2,6 °C, a júliusi 22–24 °C.

    Szevasztopol a 15. legnagyobb ukrán város és második a Krím-félszigeten Szimferopol után. A lakosság etnikai megoszlása: oroszok (71,6%), ukránok (22,4%), fehéroroszok (1,6%), tatárok (0,7%), krími tatárok (0,5%), örmények (0,3%), zsidók (0,3%), moldovánok/románok (0,2%) és azeriek (0,2%).

    1784 és 1804 között az orosz Fekete-tengeri flotta központja volt. A Krími háború idején a török–brit–francia hadsereg ostrom alatt tartotta (1854. szeptember 25. – 1855. szeptember 8.). A párizsi béke értelmében a háború után demilitarizált övezet része, 1871-től ismét a hadiflotta támaszpontja.

    Írjatok ti is minden poszthoz 600 statisztikai adattal, 48 évszámmal és mindenféle érdektelen, száraz tényekkel teletűzdelt kommenteket, így majd ti is nagyon értelmesnek, műveltnek és felkészültnek fogtok tűnni!

  2. Viccből mondta! Auschwitzből! Ő maga is egy witz! . A Sancó Panza külsejű, Dón Kivót- e törött kopjáját szétverte a vörös szélmalom lapát kereke! Aki a “nemzeti eszmére” akar felülni, de az sovány és erőtlen, hiába eteti a penészes szálasi takarmánnyal!

  3. @Dinkainka:” Hungarikum lesz a halálbüntetés! “…és alanyilag jár mindenkinek.
    Halálbüntetés.
    Ősi, hungarian folklore show.
    A legények beöltöznek csukjás subába és végig járják a falut, suhogtatva hatalmas fa kaszáikat.
    Némely tájakon ka faszákat lóbálnak.
    (a munkavédelmi hatóság balesetvédelmi szempontból betiltotta az éles fém eszközök nyilvános
    helyen történő, hiába való, életveszélyes használatát)
    A leányok erre előjönnek seprűkkel, sütőlapátokkal, sodrófákkal, és elkezdik büntetni őket.
    Aztán a falu apraja-nagyja népi együttest formálva, vidáman figyeli az eseményeket.
    Az összeálló asszonykórus rákezdi a ” gimé, gimé, hakitank voman” refrénű, Árpád korabeli
    szittya-sumér eredetű halálbünteő regőlés előadását, miközben a falu legidősebb embere előáll
    a pajtában rejtegetett német tankkal, hakival.
    Aztán lassan beesteledik, felragyog a hármascsillag a zégen és mindenki megnyugszik.

  4. Szégyen, hogy egyetlen sajtómunkás sem érezte kötelességének, hogy Vona Gábor szavait a nagyközönséghez eljuttassa! Botrány ez, kérem!