Lázár János levelet írt a Civil Összefogás Fórum ügyében – vége a közpénzből szervezett Békemeneteknek.

201405-coff.jpg

„Arra kérem a Nemzeti Együttműködési Alapot, hogy függessze fel a támogatási programját az ügy mindkét fél számára megnyugtató rendezéséig” – írta Lázár. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár azzal indokolta kérését, hogy a közpénzekből részesülő CÖF függetlensége és szakmai működése megkérdőjelezhető.

Nem ez az első alkalom, hogy zavar támad a közpénzek civil elosztása körül –  április végén Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára azt mondta, hogy Magyarországnak nem érdeke, hogy „párthoz kötődő, szélhámos gittegyletek” kezeljék a magyar állampolgárok adójából származó pénzt.

„Az összes pénzt kérem, az ÖSSZESET!” – nyilatkozta az ügyben sátáni kacajjal Lázár János, majd elhajtott titkos szigete felé.

47 KOMMENT

  1. Minek nekünk pénz egyáltalán? A rezsi úgyis hamarosan nulla lesz, meg a bankbetétek kamatja is. Legfeljebb hálapénzre kellhetne, de úgyis meghalunk mind, mit számít az a pár év az örökkévalósághoz képest? Semmi pénzt senkinek!

  2. “Az államtitkár szerint a kormánynak az a szándéka, hogy a fejlesztéspolitikában csak kormányzati intézmények vagy állami nonprofit társaságok tevékenykedhessenek, ez azonban kifejezetten ellentétes a norvég civil alap szándékaival, itt ugyanis minden támogatott országban a kormánytól független pénzosztó szervezet tevékenykedik.” Rákosi megnyalná a szája szélét Lázárék “munkáját” látva. Bitang kapitalisták, majd pártunk és kormányunk megmondja ki ossza szét a pénzt, ami tőletek jön.

  3. Én azt hiszem a fizetésemet mostantól egyenesen Lázárnak fogom utaltatni. Sajnos nagyon nem vagyok biztos a saját párt függetlenségemben, így jobb ha ő dönti el mire legyen elköltve.

  4. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
    Nem maradtál le, mert már nincs alkotmányunk, hanem, nagybetűvel és gránitszilárdságú, ki tudja hányszor módosított, nemzeti asztalon és asztalgondnokkal örzött “Alaptörvényünk” van amit, akár az éjszaka leple alatt is lehet módositani. Egyébként kérdezni lehet, csak nem mindenkitől. Látod a cöfikés vezetőket gyakran kérdezgetik, hogy ugyan honnan van a számolatlanul elköltött százmilliók, tudjuk választ, a birkák összedobták és vazze megbírják állni röhögés nélkül, amikor ezt válaszolják.

  5. Teli hassal, könnyű fogyókúrát fogadni!
    Most majd nem kap pénzt a CÖF egy darabig és kész. Mármint támogatást nem kap az államtól, mert egy (haveri) cég azt támogat akit akar és annyival amennyivel éppen kell. A nem haverinek meg megmondják, hogy éppen mennyi az annyi és kinek, hova, mikor. Különben nincs állami, önkori megrendelés. Kádár ha élne, minden nap vállon veregetné ezeket az utódokat, hogy: Jól van fiaim, így kell ezt csinálni!

  6. @csak egy néző:

    Hát, nem mindegy ám, a mit hogyan mondjuk!

    Mert ha én azt találnám mondani, (nem mondom) hogy

    “Kicsi kunyhó, szerető szív,
    Messze égbolt, tiszta, kék –
    Dögöljön meg Lázár János,
    Lehetőleg máma még.”

    (AKA Karinthy/Szabolcska)

    Ez kivánság. Ez méllyen sértheti a takonygerincű barmot.

    De ha azt mondom: “nem érné pótolhatatlan veszteség a nemzetet, ha ez a takonygerincű barom még ma éjjel megmurdelna” – ez vélemény. És ezt a köcsög közszereplője tűrnie köteles.

  7. “Megjelent a közfoglalkoztatásra igényelhető földekről szóló hirdetmény
    2014. 5. 9. 15:29|Utolsó módosítás: 2014. 5. 9. 16:45|Közélet » Közéleti Hírek
    Az önkormányzatok nemcsak a saját területükön lévő, hanem attól 30 kilométeren belüli belterületi földet is megigényelhetnek közfoglalkoztatási célra; a vagyonkezelés ideje 15 év – egyebek mellett ezt tartalmazza a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) hirdetménye, amely a pénteki Hivatalos Értesítőben jelent meg.”

    MI EZ ????? ÚJKORI RABSZOLGATARTÁS ?????
    ÉS MENNYIT FIZETNEK MAJD AZ ÚJKORI RABSZOLGÁKNAK A FÖLDEKEN DOLGOZTATÁSÉRT ????? ÓRÁNKÉNT 2 FILLÉRT ?????
    AMÍG FEJBE NEM BASSZÁK A RABSZOLGATARTÓKAT egy jégcsákánnyal !!!!! :O)

  8. “Én nem pereskednék velük: fölrúgnám őket, mint a szemetet”

    2014. május 09., péntek, 13:10 • Utolsó frissítés: 3 órája
    Szerző: hvg.hu

    Címkék: Orbán Viktor; mezőgazdaság; NFA; földalap; Kishantos; Greenpeac;

    Kinyomtatom Elküldöm

    Orbán Viktorhoz fordult levélben a Greenpeace, miután tegnap a kishantosi földeken újra elindult egy traktor, és megkezdték a vetést is. A Greenpeace közleményéből kiderül, hogyan hergelte az új bérlőket az NFA jogásza. “

    ÉN MEG EZT A GYÖNGYÖSI FASZKALAPOT VERNÉM SZARRÁ Baseball ütővel !!!

  9. 226 milliót szántak rá, de minek?

    2014. április 28., hétfő, 08:55 • Utolsó frissítés: 2014. április 28., hétfő, 11:07
    Szerző: hvg.hu

    Címkék: piac; Napi merítés; tanyafejlesztés; Hold utca; Hold utcai piac;

    Kinyomtatom Elküldöm

    Még a két évvel ezelőttinél is kevesebb a bérlő és a vevő a Hold utcai csarnokban – írja a Város Szíve blog, mely szerint érzékelhető eredmény nélkül verték el a tanyafejlesztési pénzt a belvárosban.

    A tanyafejlesztésre kiírt minisztériumi pályázatból a legnagyobb összeget az V. kerület nyerte el: négy pályázatból összesen 226 millió forintot szerzett a belváros a Hold utcai csarnok felújítására. Az önkormányzat magyarázata szerint az egyébként jó állapotú, felújított épületre azért fordítják a tanyafejlesztési forrásokat, hogy a kistermelők piachoz, belvárosi vevőkhöz juttatását segítsék – emlékeztet a Város Szíve blog, mely legfrissebb bejegyzésében azt írja: április elejére elkészültek a munkálatokkal, ám az épületen első ránézésre nehéz felfedezni bármi változást.

    “A korábban is jó állapotú homlokzathoz nem kellett nyúlni. Lecserélték viszont a bejáratot, most már automata ajtón lehet bejutni a csarnokba. A földszinten az árusító helyek között látássérültek számára vezetősávot raktak le, új járólapot tettek a padlóra. Most már van Braille-írásos térkép a standok elhelyezkedéséről, csakhogy nemigen van mit kiírni, mert bérlő még a korábbinál is kevesebb akad” – írja a blog, mely egy péntek délután látogatta meg a piacot, amikor mindenhol máshol a hétvégi bevásárlási rohamot fogadják a kereskedők, ez a csarnok azonban szinte üres volt, öt biztonsági őr jutott egy vevőre.

    A teljes bejegyzést itt olvashatja!

    sztem…ezeket a milliókat a rogántóni és csapata lenyúlja !!!!! KÜLÖNBEN MIBÚL LENNE A SOK BUDAI INGATLANNNYJA NEKIJEHHH !!! 🙂 BASSZAMEG !

  10. Sportközpont lesz a Négy Tigris piac helyén

    Józsefváros önkormányzata sport- és szabadidőközpontot tervez a Négy Tigris nevű kínai piac…

    ….HÁÁÁÁT NEM ASSZONTÁK HOLOKAM U EMLÉKHELY LESZ ITT VONATOZÁ
    SSAL ???
    EGYBKÉNT TELE A MAGYAR NÉP TÖKE A SOK SPORT-CENTRUM ÉPÍTÉSSEL ! ORBÁN TÉLLEG EGY BETEG SKIZOFRÉN NYELVÖLTÖGETŐS SPORTBUZI, KÖZBEN MEGKÉTSZEREZŐDÖTT-HÁROMSZOROZÓDOTT A SZEGÉNYEK SZÁMA, EZ A FASZ MEG ŐRÜLTEN ÉPÍTI TOVÁBB A SPORTSZARJAIT A VÉGELGYENGÜLÉS FELÉ MASÍROZÓ NÉP ELLENÉRE !

  11. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Én nem kívánom a halálát és te se kívánd! Nem szép dolog! Van egy sokkal szebb (és nemesebb és méltóságteljesebb és csöpögősebb és minden) magyar népszokás – ez pedig az újratemetés!
    Újra és újra eltemetni azt lehet… ahogy kell, közben lehet zokogni – természetesen, csak méltóságteljesen és andante meg minden. De a halálát nem szabad kivánni. (Ez így PC)

  12. @béla a görög: Igazad van, mi legyünk politikailag korrektek.
    Még egy olyan emberrel szemben is, aki nem hogy politikailag nem korrekt, hanem úgy en bloc, emberileg nem korrekt. Úgy is mondhatnám, hogy egy geci állat, de nem mondom, mert mi azon túl, hogy politikailag korrektek vagyunk, még szépen, választékosan is beszélünk.

  13. @béla a görög: 2,1 milliárdér eladták két jóképű arab pénzváltónak a Párizsi udvart Rogánék. A jutalékot a 3 milliós frissen bejegyzett KFT nem tudni kinek utalja, mert zárt körű volt a tárgyalás. De ugyanoda két trafik koncesszió is van bejegyezve.

  14. “Tisztelt” EU és Norvég Alap !
    méjséeges felhábordásomnak adok hangot és egyben kifejezem tiltakozásomat.
    az elmúlt évek során magyaroknak adott segíjek mind HADURAKHOZ, diktátorokhoz és azaz a mafiához kerültek…
    mivel ez a fideSSmafia az ország megvásárlására a népe elnyomására költötte az utolsó fillért is
    (mert azt lássuk be hogy annyi lazacot még mé’szaros lőrinc se tud felzabálni)
    mivel a fasiszta diktatúra kiépítése a feudális gazdasággal egyetemben elég sikeresnek láccik…
    ezért még azt is kell feltételeznünk hogy a német nácik (=EU) szándékos és egyéb témogatását is élvezhetik a magyar fideSSnáci mafiások…
    köszönettel: sejk a derékkatona”

  15. @tobias2: Azt hittem, tudsz valamit:)
    A Parlamentről készült fénykép értékét tényleg nem rontja le, hogy tudjuk, hogy mi (ki) van belül.
    ideiglenesen bent tartózkodók
    A parkettát még nem tudták fölszedni 🙂 Tudott ez a Steindl Imre

  16. mi ez a norvég kalap ? amiről mindenki beszél?
    segíjt kérnek megint a norvég cigányok?
    ne aggyunk ! csak szaporodnak a pénzünkön…
    ezek tüzifának kiirtyák a magyar akácot is !!!

  17. @tobias2: Ezeknek gőzük sincs! Volt lovuk, amíg a románok azt is el nem lopták! De az is lehet a svédeknek tetszett meg az is, mint a rózsaszín huszár lovak. Arról sincs semmi hír, lehet már mint virsli állapotban leledzenek.

  18. @Dinkainka: ez az egy tartya vissza O.Viktor huszárt hogy a lovas csapat élén elindujjon…

    már a szlovák határon letartóztatnák a haderőt, ÁLLATKÍNZÁS miatt…
    hisz az EU a zállatokra nagyon vigyáz, a zembereket meg magasról lexarja…

  19. 4 éve azt akarja a fityisz a fejünkbe verni, hogy az életünk bárminemű szabályozásának, a közügyekbe való beleszólásnak egyetlen helye a parlament és a kormány. Mert hogy a parlamenti választás, mely egyedüli módon hibátlanul legitim és hát normális országokban a néphatalom eszköze eztet mondja ki. Csak az a jó államelnök akit a parlament választ meg, csak az a jó alkotmánybíró, akit a parlament választ meg, csak az a jó civil, akit a kormány annak fogad el, csak az a jó egyház, akit a kormány elfogad, munkavállalók által létrehozott szakszervezet nem szakszervezet, a kormány által létrehozott pl. pedagógus-kamara az már nagyon az stb. stb. Mindenbe belepofáznának, mindent hézagmentesen le akarnak zárni. ÉBREDJETEK MÁR FEL EMBEREK!