Majdnem pontosan év múlva mutatja be a nagyobbik dél-koreai márka legújabb zászlóshajóját, amely az idén érkező iPhone5S-t próbálja majd meg beérni. Összegyűjtöttük az eddigi pletykákat.

galaxy s5.jpg

Szinte biztos a kijelző. Az összes szakblog és techújságíró egyetért abban, hogy nem meri meglépni a Samsung, hogy kijelző nélkül dobja piacra legújabb okostelefonját. Egyszer már csúnyán befürödtek vele.

A processzormag-halmozás sem fog megállni. Ha követik a duplázó trendet, akkor 16 maggal érkezik majd, egyes szaklapok szerint azonban a hatványozásra állnak majd át, így 64 magos lesz. A Nők Lapja szerint elképzelhető hogy a telefon nyolcszor olyan vastag lesz, vagy kétszer akkora és csak négyszer olyan vastag, mint a mostani. Így valószínűleg a hűtést is meg kell majd oldani. Az eddigi híresztelések szerint ezt egy I. világháborús, kétfedelű Fokker propelleres hajtóműve látja majd el. A telefon súlya ezért valószínűleg 550-600 kilogrammra növekedhet.

Az Magyar horgász magazin szerint az S5 USB-kimenete mellett is lesz majd egy kamera, amellyel HD-minőségben tudjuk majd kamerázni a földet kocogás közben, valamint az előlapi objektív is kap majd vakut. 

Szaniszló Ferenc egykori Táncsics-díjas újságíró szerint a telefon képes lesz magát bármikor zsidónak, NATO-bombázónak vagy delfinnek kiadni. Új funkció lehet majd a Google Voice inverze, ami gombnyomásra folyamatosan kérdéseket tesz fel nekünk, alig hagyva időt a válaszra. Az Élet és Irodalom információi szerint pedig a telefonnak lesz saját, szervetlen anyagcseréje, de persze ez hülyeség.

7 KOMMENT

  1. Miért kell egy sörPad 8.-on, az etióp pásztor kezében lévő kruplileves helyére egy beégett képernyőjű, bontott LCD monitort kopizni?
    Big Mazzy evett ilyeneket utóljára, de ő földönkívüli volt.
    – I like the monitors – szokta mondogatni.
    Csak nem visszajött, és megvadulva támad minket? Már ez is?
    – I don’t like hungary! – kiálltja vérszomjasan.

    Mert mostanában már a gyerekmesék, meg a rajzfilmek is ellenségesek.

  2. A legújabb iPhone-ok már mag nélküliek leszenk, nem kell annyit köpdösni telefonálás közben.
    A túl sok magos iPhone-ok nagy hátránya, hogy erotikus tartalmú kapcsolatnál gyakori a magömlés miatti lemerevedés.