Tüntetések, zászlófelvonások és szórványos Szaniszló Ferenc országszerte. Exkluzív programajánló az ünnepre.

marc15.jpg

9:00 Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren. A Himnusz hangjaira hóátfúvások kíséretében emelkedik magasba a fehér-fehér-fehér magyar zászló.

9:15 Szaniszló Ferenc körülmetélt ufókat vél látni az Országház felett, többüknek – meglátása szerint – zsidoid a nézése.

9:30 A Rendkívüli Hómunkászenekar indulókat és két dekás cseresznyepálinkákat ad elő.

10:00 Navracsics Tibor kitüntetéseket ad át az ünnep alkalmából. Szaniszló Ferenc kitüntetéseket vesz át az ünnep alkalmából. Újságírók kitüntetéseket adnak vissza az ünnep alkalmából.

11:40 Áder János ünnepi didergést ad elő a Nemzeti Múzeum lépcsőjén. A háttérben megszólal egy régi Skorpió dal átirata: “Azt beszéli már az egész város / Bazd meg az alkotmányt Áder János”

12:00 Szaniszló Ferenc békaembereknek öltözött NATO harci helikoptereket lát az Astoria felett. A városban egyre több a zsidó.

15:00 Miután Bajnainak a tegnapi nap folyamán kibicsaklott a bokája, ezért a nézők szimpátiájának elnyerése céljából amputált lábbal mondja el “Véres kardot hoztam, őseim véres kardját” kezdetű beszédét a Március 15-e téren. Zsidók mindenhol.

15:30: Szaniszló Ferenc szerint a nemzetközi háttérhatalmak által iránytott drónok követelik tőle a jegye és bérlete felmutatását a Jászai Mari téren. A drónokat onnan lehet felismerni, hogy kaftánt viselnek.

16:00 Gyurcsány Ferenc ünnepi beszédet mond a Costesben nagy számú nyugdíjas aktivista előtt, majd mind az ötüket meghívja egy buborékmentes ásványvízre.

16:30 Szaniszló Ferencet egy órája nem érik utol az Echo tévéből, és Vágó Gábor sem tud róla semmit. Csak annyi biztos, hogy 15:42-kor még látták, ahogy alufóliába tekert fejjel “Vigyázat, Turullal vagyok!” kiáltásokkal megy a körúton és légycsapóval kergeti a rátámadó chemtrail csíkokat. A sötétedésben egyre kevésbé lehet tudni, hogy ki a zsidó, pedig biztos azok.

17:00 A Kálvin tér-i Milla tüntetésen felovassák a maguk 12 pontját, de a hóemberek tapsa nem hallatszik, mert ágakból van a kezük.

18:00 A várban egész nap zajló kirakodóvásár és rezsicsökkentés támogató aláírásgyűjtés lassan a végéhez közeledik.

19:00 Előkerült Szaniszló Ferenc. Az Echo TV Világ-Panoráma különkiadásában maga Szansziló Ferenc jelenti be 25 percben, hogy “Lemerült a telóm. Ennyi. Meg a zsidók.”

32 KOMMENT

  1. Balogh Zoltán nem mond le! Ne is! Hámé’?
    – Erős emberi erőforrás nekünk Dr. Szasniszló Ferenc, és az Ő munkássága – mondta büszkén – megerősít minket hitünkben, világnézetünkben. Jövő héten kinevezem a Vigszinház igazgatójává. Ő lesz az erkölcstanárok egyesületének elnök államtitkára is.
    Mint kiderült, titokban Ramil Safarov is megkapta a Táncsics dijat.
    Balogh Zoltánt április 4.-én szentté avatja Áder János, és viszont, miután Hajdujudu marsal, a Söndörmezei csata gyöztese, hadműveleti területté nyilvánítja, és körkörös védelmet alakít ki a Budai Várban.

  2. További műsorok:
    Szaniszló Ferenc tájékozatlanságból Balog Zoltán helyett Halász Jánost nevezi ki a Bazilika főrabbijává. Az erről szóló -a kolontári iszapból kinyert festékkel – vörös csillag alakúra formázott okiratot az IMF által üzemeltetett NATO drón dobja az elmehunyt szkíta-etrusztk-hun, tehát magyar kinevező kezébe.
    Később az esemény tiszteletére (Bayer) Zsolt, a vezér fogadást rendez, visszafelé lődöző nyilasokkal..A távolban a pilisi szent szívcsakra dobogása hallik.

  3. Orbán Viktor, félve attól, hogy a márciusi ifjak megdöntik az önkényuralmát, mielőtt elhagyta az országot, berendelt a MNPA-tól (Magyar Nemzeti Pszeudotudományos Akadémia) egy szupercellát. Állítólag több helyen látták, hogy Selmeczi Gabriella a TEK gyűrűjében, rejtélyes réz csövekkel hadonászott az ég felé, majd később nápolyit osztogatott az úton ragadtaknak…

  4. Patkó Bandi
    Hacsak annyi hozadéka van Szaniszló Ferenc Táncsics díjának, hogy a Magyar gyűlölő söpredék vissza adja akik méltatlanul kaptak Táncsics díját már többet ér minden ünnepi megemlékezésnél! Remélem hogy annyira felháborítja a söpredéket, hogy a pénzt is vissza adják kamatostul!

  5. BRÉKING:
    Friss értesülésünk szerint az IMF bejelentette, hogy megvonja a tavaszt a magyaroktól, mert nincs megelégedve Magyarország gazdaságpolitikai intézkedéseivel.

  6. Megvan a programom.
    Kaptam sms-t, hogy:
    Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemagyaga, üljön át másik gépjárműbe!
    BM.
    Bár itthon ülök, a kocsimra is vigyázok nehogy elvesszen, de azért keresek egy új Ferrarit tele tankkal.

  7. Azt hittem eddig, hogy csak magyar zsidók kaphattak Táncsics-díjat, Pulitzert meg díjat.
    Balog miniszter is azt hitte, mert nem “ellenőrizte” névsort.
    Kicsit szomorkás a hangulatom máma.

  8. Jó ütemben, itt haladok a 4-esen, süt a nap, hó sehol, hókotró sehol, mindjárt dél, Orlandó még 45 mérföld. Mi a gond? Kaptam egy esemest, ne szálljak ki a kocsimból. 60-nál nem is akarok.

  9. @Dour ®: a Q az nem is a hetes, hanem a dáma. Itt pókerezünk a garázsban, a szomszédok autóiból kifogyott a benzin, átültek mihozzánk. De nem jó így kártyázni, mert az ablakból visszatükröződhet a kezemben lévő lap.
    Ha vesztek, az adómból leírhatom?
    Mikor kapunk már újabb SMS-t?

  10. Óriási siker!! Immáron a belügyminiszter is hivatása magaslatára hágott,
    soha nem látott mértékben sikerült visszaszorítania a bűnözést az országban.
    A katasztrófevédők teljes erőbedobással védik a teljesen váratlanul, előzetes jelzések nélkül Magyarországot betakaró lavinát.
    – Eztet nekünk senki nem monta. Péz meg úgysincsen ugyi – mongyák – Mancs már megdöglött, hámost mivel keressünk a hó alatt. Nekünk is köll sok-sok Audi.

  11. @Nap Pali: Jaja, tulajdonképpen egész jól jöttek ki a fidesz bolsik a dologból, ugyan a balfaszkodásukért kurvaanyázik (próbálok disztingválni) mindenki, ellenben senki nem rohamozta meg a parlament lépcsőjét.

  12. @ornagy50: Ugyan, ennél sokkal durvább a helyzet! Nem lehet nem észrevenni, hogy a egy napon jött meg az ítéletidő és tiltakozott az EU, EP, ENSZ és az USA az Alkotmány-módosítás miatt.
    A határt átlépő oszták hókotrók pedig biztos, hogy hókotrók?!
    Naugye!

  13. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: állítólag…

    tanksofőröket ültettek a hókotrókra
    a céljuk hogy megismerjék a terepet

    természetesen a magyar nemzetbiztonsági TEk informátorai alapján felkészültünk
    a rendőri felvezető direkt a SZEMBESÁVBAN VEZETTE fel őket

    tehát ha valaki tankokat lát az autópáján bp-felé szembejönni:
    azok OSZTRÁK tankok ! így lehet őket könnyen azonosítani majd!

  14. Ez itt már a fehér terror, tessék mondani?

    Kihasználva az alkalmat, a labancok újra próbálkoznak! Naná!
    Hasburg királyt akarnak a nyakunkra ültetni, de nekünk van
    hungarycumi jelöltünk, csak faggyon már be a Duna.

    A lengyel internacionalista vendégek nem hoztak magukkal elég hólapátot.

    Már tudom hova költözött a lipótmező, körbe is kerítik néha, ki ne törjenek.
    Az öregfiúk most majd belülről kezdik el bontani?
    Lovagkereszttel, és dijakkal gyógyítják egymást a fékevesztett, idióta betegek.
    Zsóti gróf – néha Napóleon – lovon vonulva játszotta el Erdély visszafoglalását.
    Nagyon élvezte, mikor átesett.
    Gyógyíthatatlanok.
    Csak az ásóban, kapában, meg a nagy harangban bízhatunk.

  15. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Kettőt vettek.
    Azért érdekes volt, amikor mindkettőből kifogyott a benzin, szépen átszálltak a másikba.Helycserés támadás volt. Azóta is ott ülnek, és dideregnek.
    A rendőrök legalább csináltak valamit az autópályán.
    Tilosban parkolásért csekket osztottak.
    Sok ember azért nem fagyott meg, mert azzal tüzeltek.