A Fekete György vezette köztestület egyre újabb területekre hatol be, a működését szabályozó jogszabályba az utolsó pillanatban újabb intézmények is bekerültek.

bohoc-mma.jpg

A Magyar Művészeti Akadémia tulajdonába kerül a Fővárosi Nagycirkusz, egy asztaltáncos klub és a Kis Kalóz Játszóház a Marczibányi téren, erősítette meg Giró-Szász András kormányszóvivő.  Az intézmények elengedhetetlenek a köztestület működéséhez, és végre itt is maradéktalanul jelenhetnek majd meg a nemzeti értékek. Megkerestük az intézmények tulajdonosait, illetve vagyonkezelőit is, akik döbbenten állnak az MMA befolyásszerzése előtt. „Bennem azért van némi büszkeség amiatt, hogy az Alkotmány átmeneti rendelkezéseibe is bekerültünk egy rövid időre, ami egy night club esetében több mint megtisztelő.” – nyilatkozta a Marilyn üzemeltetője.

Az MMA már készül az intézmények átvételére, a Vigadóban kamionosok és Tormay Cécile bulival nyitják a farsangi szezont, amit egy Miska kancsók a történelem útvesztőjében kiállítás követ a Műcsarnokban.

6 KOMMENT

  1. @ezanicknevem: @kispufi: Tájékoztatom a Ti.Nem.Együttműködőket, hogy az asztaltáncos klubban a nemzeti értékek maradéktalan érvényesülése azt jelenti, hogy az asztaltáncos hölgynek legalább 4-5 gyereket meg kellett már szülnie. Továbbá a vendégek – más mellett – a hölgyet is verhetik.

    Ezt azonban csak pedagógiai célzattal, vagy el nem ítélhető, hirtelen jogos felindulásból tehetik, államvallás-etikai alapelveinknek megfelelően.

  2. Gyerekek, be kéne keményíteni, mert ez épp annyira lehet valóság, mint ahogy ez hírcsárda:

    Nem takarítanak, mióta az államé az iskola
    2013. január 14., 12:21
    Sok helyen komoly gondokat okoz, hogy az állam átvette az iskolákat: van ahol nincs takarítás, máshol a pecsét hiányzik, és van ahol számítógép helyett már csak papíron lehet adminisztrálni.

    index.hu/belfold/2013/01/14/sajat_penzen_vett_belyegzot_az_iskolaigazgato/