Kopuláció a populációért névvel indul nemzeti párcsere klub az MMA védnökségével. „Ha vigadni akarnak, hát vigadjanak. Nem fogyhatunk tovább” – bátorított Fekete György.

vigado.jpg

A népesség drasztikus fogyásával és a pornófilmek által teremtett hamis szexpartner képpel veszi fel a harcot az MMA. „Nem engedhetjük meg, hogy terméketlen szinglihordák élősködjenek az állam vérén. Vége a védekezésnek, vége a 40 évesen való hipsterszülésnek, elég volt a egocentrizmusból” – fogalmazta meg elképzeléseit az egyes számú klubkártyával rendelkező, ám arcát latex csuklyával leplező kormányzati politikus, majd elővette.

A klubban a szexen kívül lehetőség lesz tollfosztásra, kukoricahántásra és fonásra is. A NEFMI 700 darab táncházas lánnyal járul hozzá a vállalkozás sikeréhez, akik bármire hajlandóak.

44 KOMMENT

  1. A Nem.Ügy. kormányának kötelessége megoldani, hogy a mai fiataloknak ne kelljen végigjárni az elődeik útját, vagyis rendszerellenes mozgalmakban találniuk párt, és ezáltal a Nem.Egy.Működő rendszer ellenségeit szaporítaniuk. Nem kell kiönteni a fürdővízzel együtt a gyereket is az egykori KISZ-klubok továbbfejlesztett, nemzet-állami kuplerájainak mosdóiban.

    Felhívom a Nem.Egy.Működő Fidelitas aktivistákat, hogy jó példával elől járva, ezekben a konzervatív swinger-klubokban fektessék le a jövőjüket!

  2. Természetesen a nemzeti együttkopulálás előfeltétele az egyházi esküvő, esetleges valláskülönbség esetén a reverzális.
    Ez alól felmentést az Miniszterelnöknek címzett, de az EMMI illetékes államtitkárhelyetteséhez benyújtott kérelem alapján az államtitkár és a miniszter javaslata alapján a Miniszterelnök adhat felmentést, egyben jelezve, hogy az adott esetben fenntartja, vagy eltekint az első éjszaka jogától.

  3. Dúró Dórát foglalom!

    Lehetnének még eltés bölcsészlányok, azokat már úgyis kalibrálták. Csinálhatnánk belőlük prospektust. Fénykép, életkor, mellette pár szavas ismertető: Pistáknak ajánljuk, ilyesmi.

    A legegyszerűbb mégis az lenne, ha klónoznánk 40 ezer Selmeczit és Szijjártót. Megbízhatóak lennének és el lennének szánva a végsőkig.

  4. @ezanicknevem: “ha klónoznánk 40 ezer Selmeczit és Szijjártót”

    Jogos, úgy fel lehetne venni programok közé az aprósütik készítését és a szijjártást is.
    Ráadásul 7×24-ben lehetne ötpercenként sikerről beszámolni. Orrba-szájba.

  5. Metaforikus jelentése lehetne a BDSM köteleitől mint devizahitelektől megszabaduló betérőnek.
    Aztán mehetne tovább szabadon, a NER helyi illetékesének mosolya által kísérve… csupasz seggel.

  6. A “Nemzeti Swingerklub” néven kellene csiszolni, túl idegenhangzású.

    Tulajdonképpen nem ez lehetne a Nemzeti Együttműködés Rendszere, amit a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma tart fenn?

    Új magasságokba emelkedik a “közös lónak túrós a háta” mondás.

  7. Onnan jöttem rá, hogy kacsa a hír, hogy ezer éve nincs már NEFMI. Ha hazudtok, legalább annyit tegyetek meg, hogy az alapvető információknak utánajártok, mert így nagyon hamar lelepleződik a bolseviki gáncsoskodásotok.

  8. @fapisztolybolt: 20 milliós tanulmány alapján a szervezet logoja hurkatöltő lesz, a háttérben zöld focipályán álló szolárszín kormányszóvivővel, jelképezendő a nemzet mérsékelt szellemi képességeit és ráncait.

  9. Na most nem azért ,DE a FB-n láttam már a szocikat is örülni a kezdeményezésnek! Hát a k. anyjukat! JavasolnÁk egy Sz (mint szoci) típusú átvizsgálást mindenkinek aki ingyen nemzeti lukra pályázik! Verjék ki otthol maguknak!

  10. @Aszongyaja Zanyósom:Nyalván! Mi, hívő keresztények megvetünk minden, nem gyermeknemzésre irányuló fajtalankodást, annak minden módját, és az arra utaló bujálkodó utalásokat is.
    7. Ne paráználkodj!
    Vagyis az eredmény, a keresztény értékelre épülő európai kúltúrkörben:
    9:6 a vendég csapat javára.
    15 miatyánk fiam, aztán menj el Isten nevében.